Aung, birmańska wojowniczka o czystość internetu znalazła na forum jakieś rasistowskie treści, uderzające w muzułmanów?
Cenzura nie spi! he he zupelnie jak kuria okradla wystawe z dziel Sztucznych Fiolkowwiej jutro ci zhakuja pozostala czesc strony
![]()
Marcel 3 lata
być może uznali, że na forum za często pojawia się słowo "[tylna część ciała służąca do siedzenia i nietylko]"
edit: a może się ocenzurować na wszelki wypadek?
Ostatnio edytowane przez Stivel ; 24-09-2013 o 13:34
FB mi odpisał, ze ich zdaniem strona jest w porządku.
Yena, prawdopodobnie tak. Czyli także wszystkie dane, numery kont itp. Z tym sie jednych trzeba zawsze liczyć.
tez mi sie tak wydaje. jesli haker przejal forum, to zapewne ma pelny dostep wszedzie, tak jak admin.
mam nadzieje, ze odezwie sie gora i uslyszymy jakies slowo otuchy, ze nie jest tak zle i sytuacja jest pod kontrola. na szczescie dawno nic od nikogo nie kupowalam, a poza tym mam nadzieje, ze sprzedawcy czyszcza skrzynki na biezaco.
dzialaalbo sie jakis haker w glowe puknal (moze nie powinnam, znowu nas zawiesza
), albo Jasnie Szanowny 3oko zreanimowal
swoja droga to niepojete dla mnie - ludzie oficjalnie pisza, ze robia cos nielegalnego a FB nie widzi problemu???
natala mama Franka (29.11.2007), Wojtka (06.08.2010) i Szymka (07.07.2016). doradca po kursie podstawowym DieTrageschule®
Never try to help someone unless they are ready to be helped Jeff Foster
FB widzi problemy typu fotka mamy karmiącej gołą piersią dziecko![]()
Coś jakby działa, ale dziwnie wygląda.
"A co im imponuje? Płaczące posągi. Zamiana wody w wino. Zwykły kwantowy efekt tunelowy, który i tak by się zdarzył, gdyby tylko ktoś zechciał poczekać parę zylionów lat. Jak gdyby zamiana słonecznego światła w wino, dokonywana przez winorośle, ich grona, czas i enzymy nie była tysiąc razy bardziej cudowna i nie zdarzała się stale..."
Terry Pratchett "Pomniejsze bóstwa"
o rany to jakaś masakra co piszecie o pw danych itp.
Chyba już po wszystkim bo udało mi się zalogować i działa główna strona forum ale ci co zhakowali forum pewnie zdążyli skopiować wszystkie dane... hmmm... dobrze by było gdyby właśnie admini się wypowiedzieli w tym temacie.
ja tam Wam mówie,ze tych hakerów nasłali producenci wózków
JA też dziękuję Administracji!