Pokaż wyniki od 1 do 20 z 26

Wątek: Pieluchy "z górnej półki" - co polecacie

Mieszany widok

Chustomanka Awatar gosica502

Domyślnie

Otulacze Milovia, najlepiej się układają, wykonanie i jakość materiałów super, kieszonki też spoko ale wolę od nich otulacze Mam też kokosi, babyette, nappime i też są ok. Warto jedynie wiedzieć że onesizy to mało kiedy od noworodka są dobre

Domyślnie

My narazie krótko, bo niecałe cztery miesiące się pieluchujemy. Z otulaczy flip jestem bardzo zadowolona- trzymają na mur beton. Ulubione kieszonki to Babyetta i Nappime. Mamy kilka chinek, ale różnica jest widoczna na korzyść tych pierwszych. Tak jak Ty nie wiedziałam od czego zacząć, więc popróbowałam z różnymi krojami i firmami. Teraz już wiem, co nam najbardziej pasuje i na to poluję na bazarku i na allegro

Szukajguru
    Miejscowość
    Sopot/Gdańsk

Domyślnie

Pieluchowałam wielorazowo dwójkę dzieci - chłopca i dziewczynkę, jedno szczupłe, drugie mocno pulchne i sprawdzały sie u nas różne pieluchy - także ciężko doradzać w ciemno, bo co pasuje przy jednym dziecku nie będzie dobre przy innym. Chociaż nie, jedną z marek, która sprawdziła mi się przy obojgu jest Babyetta, w zasadzie używałam od początku do końca pieluchowania.

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów