-
Chusteryczka
Z kieszonek nic nie przebije naszych NappiMe i Bumgenius, w tej dokładnie kolejności.
Wkładki wszelkiego typu najlepsze są, jak dla mnie, Bumgenius, najbardziej chłonne (do kieszonki i otulacza mikrofibrowe z doszytym polarem).
Z otulaczy jak dla mnie najlepsze są Milovia/Małe Me (kieszonki są dużo gorsze tej marki od otulaczy tj. polar się kulkował brzydko i były zdecydowanie mniejsze).
Kieszonki Charlie Banana są fajne ale dla mniejszych dzieci - tak do roku. Bardzo je lubiłam i dużo ich miałam, od roku tylko NappiMe i Bumgenius.
Testowałam na swojej córce przez ponad 2 lata produkty: Charlie Banana, Grovia, Tots Bots, BambinoMio, chinki (Happy Flute i Pupus) a także wszystkie produkty marek: Bumgenius (kieszonki, flipy, AIO), Milovia (zarówno kieszonki jak i otulacze) i NappiMe (kieszonki i otulacze). Przewinęło mi się też kilka kieszonek handmade z forum ale miałam już swoje preferencje jeśli chodzi o krój i materiały.
Pewnie były też i inne produkty ale nie pamiętam bo dominujące nasz marki to NappiMe, Bumgenius i Milovia.
Zdecydowanie wolałam kieszonki i jeśli otulacze to tylko Milovia (Flipów miałam ogromną ilość ale używałam je tylko w ostateczności).
Doradca Noszenia ClauWi®
Mama dwóch córek: H. (03.2008) i K. (08.2011) 
Tagi dla tego wątku
Uprawnienia umieszczania postów