Dorobiłam się MT. Fajne, łatwo się zakłada ale... nie czuję takiej bliskości jak w chuście. Nie wiem czy tylko ja mam takie wrażenie, ale jakoś za sztywno miCzy zostaje mi tylko motanie
?
Dorobiłam się MT. Fajne, łatwo się zakłada ale... nie czuję takiej bliskości jak w chuście. Nie wiem czy tylko ja mam takie wrażenie, ale jakoś za sztywno miCzy zostaje mi tylko motanie
?
Anto 25.08.2008
Zosia 24.10.2011
Fasolka Listopad 2019
Absolutnie nie mam takich odczuć.Może za słabo wiążesz?
Ja też nie czułam takiej bliskości w MT jak chuście, więc pozbyłam się go szybko. Być może za długo nosiłam w samej chuście i się do niej przyzwyczaiłam albo nie umiałam dobrze dociągnąć? Sama nie wiem? Ale MT jakoś mi nie pasował.
ZUZIA 02.11.2007, ZOSIA 30.01.2012
No właśnie, dziś poszłam na spacer w chuście i jakoś mi lepiej było![]()
Ciekawe czemu tak jest, pewnie dlatego że chusta bardziej pracuje, z ciałem się dopasowuje...
Anto 25.08.2008
Zosia 24.10.2011
Fasolka Listopad 2019
i tu rozwiazaniem bylby chustomt![]()
Wataha: Nelly: 14/06/2007Lilly i Zuzka: 15/09/2010
![]()
http://zakamarek.eu - targowisko rzeczy różnych
http://shewolf-foto.blogspot.com - moja pasja
2014 będzie nasz!
no właśnie, ja tez wolę szmaty. mam jednego mt ale rzadko używam bo wolę szmatę i już! musiałabym spróbowac może rzeczywiście chustomt?
Ja lubie i chusty i Mt.. ale z moich obserwacji sa rozne MT i rozne chusty. Tak jak mozna napisac, ze nosnoscia chusty sie roznia, takze sa MT, ktore dla danej osoby/wieku dziecka beda mialy lepsza nosnosc niz inne MT.
A co się łatwiej/szybciej zakłada?
Co dwa lata przewrót świata
my - lipiec 2006, Zosia - luty 2008, Joasia - styczeń 2010, Aleksandra-Salamandra - marzec 2012, Synek-Krztynek Antoś - marzec 2014
"Hodowla młodych hobbitów wymaga wielkiej ilości paszy" J.R.R.T.
MT, ale do tego nosidłą nie wolno stosowac jak dziecko jeszcze samodzielnie nie siedzi. Jak masz mlodsze to tylko chusta.Zamieszczone przez Iwka
ja jestem tym egzemplarzem który kiepsko dogaduje się ze sprzętami typu MT czy nosidła
Nosidło mam i wykorzystuję do autobusu, kiedy wiem że w czasie jazdy mała będzie chciała wyleźć (żeby potem nie motać w czasie jazdy), a poza tym chusta tylko
Doradca-Partner Akademii Noszenia Dzieci
Kuba (27.01.02), Lola (17.12.03), Kinia Antosia (5.08.06), Kamila Dyś (31.08.08)
and life's like an hourglass glued to the table,
No one can find the rewind button girl
So cradle your head in your hands.
And breathe, just breathe, whoa breathe, just breathe
Zachęcacie, zachęcacie...
Niedawno wydaliśmy kupę kasy (nomen omen) na pieluchy wielorazowe i obiecałam, ze już nic nie będę chciała przez jakiś czas... Na szczęście mam wyrozumiałego męża![]()
Co dwa lata przewrót świata
my - lipiec 2006, Zosia - luty 2008, Joasia - styczeń 2010, Aleksandra-Salamandra - marzec 2012, Synek-Krztynek Antoś - marzec 2014
"Hodowla młodych hobbitów wymaga wielkiej ilości paszy" J.R.R.T.