Właśnie wyszło słońce, susz na polu jak masz możliwość. Wiatr przewieje, promienie musną a po stęchłym zapachu ślad zniknieide robić dokladnie to samo... suszyć, suszyć....
Właśnie wyszło słońce, susz na polu jak masz możliwość. Wiatr przewieje, promienie musną a po stęchłym zapachu ślad zniknieide robić dokladnie to samo... suszyć, suszyć....
Mama 3-letniej Mili i 2-letniego Patika .. codzienny szał pał
www.millupa.com
https://www.facebook.com/millupa
Dzieki dziewczyny za rady i wsparcie. Po wyczyszczeniu pralki, dwóch praniach, w tym jednym w większej ilości proszku i NF, po suszeniu na dworze (udało mi się jeszcze przed dziesiejszym deszczem) wygrałam ze smrodkiem. Nawet AIO są świeżutkie![]()
M. 2000- uczę się, nie przeszkadzać!!!, P. 2003 - pięknię się, nie przeszkadzać!!! i F. 2013 - czy ktoś się ze mną pobawi???
Moje pieluszki śmierdziały stęchlizną ale takie śmierdzące już kupiłam na bazarku. Udało mi się je uratować i zlikwidować ten smród (poczytaj ostatnie posty w wątku o strippingu - opisałam tam jak udało mi się to zrobić). Ale mam rozumieć, że po jakimś czasie, pomimo prawidłowej pielęgnacji pieluch znowu zaczną śmierdzieć stęchlizną? Skąd się to bierze?
Warto jeszcze wygotować z kwaskiem cytrynowym, usuwa złogi po moczu z pieluch. Robię tak wtedy kiedy pielucha śmierdzi bezpośrednio po zasikaniu (czyli nie jest to mocz, bo tego normalnie tak nie czuć u takiego maluszka, tylko co to osiadło- przylgnęło do pieluch i nie tak łatwo to usunąć, zwłaszcza jeśli nie pierze się pieluch codziennie tylko czekają w wiaderku np dwa dni).
"Wychwala człowiek właśnie to, co może go ucieszyć
a polska pieśń uczyni tak, że każdy skakać spieszy.
Bez trudu tedy przyjdzie mi konkluzja całkiem pewna:
muzyka polska, wierzcie mi, bynajmniej nie jest z drewna”
Festiwal Muzyki Dawnej Pieśń Naszych Korzeni w Jarosławiu
Własnie czekam na kwasek![]()
M. 2000- uczę się, nie przeszkadzać!!!, P. 2003 - pięknię się, nie przeszkadzać!!! i F. 2013 - czy ktoś się ze mną pobawi???
kwasek powinien dac radebyl taki temat, chyba "dopadl nas smrodek", czy jakos tak
![]()
18.11. 2009
16.06. 2012![]()
09.12.2019![]()