Zobacz wyniki ankiety: Jaki stopien dajesz tej chuscie?

Głosujących
161. Nie możesz głosować w tej sondzie
  • 1

2 1.24%
  • 2

2 1.24%
  • 3

12 7.45%
  • 4

31 19.25%
  • 5

114 70.81%
Pokaż wyniki od 1 do 20 z 186

Wątek: Nati

Mieszany widok

Chustomanka Awatar Jazzoo
    Miejscowość
    Sztokholm

Domyślnie Nati

Zapraszam do dyskusji/recenzji chust Nati.
    Zalety, wady...
    Jak sie w niej nosi, jak sie material uklada...
    Jaka jest Twoja opinia?

mama A-99, I-06, M-10 i M-12

Chustomanka Awatar Nalia
    Miejscowość
    podlasie :)

Domyślnie

Mam amazonię, jestem w niej zakochana. Jest mięciutka, przytulna, dobrze się wiąże, jest w pięknych energetycznych zieleniach ( moje ulubione kolorki). Maluchowi w niej wygodnie. Ocena na 5 +.
    Ania - mama Wiktora (22.08.2008) i Dariusza (02.07.2012)

Chustoholiczka Awatar Basinda
    Miejscowość
    Koszalin

Domyślnie

Mam 2paskowe Natki.
    Pierwszą kupiłam nową colorado i długo była jedyną. Od początku dobrze sie układała i nie miałam z nią problemów. Uczyłam się z instrukcji i było ok. Po zawiązaniu dobrze trzyma nie trzeba poprawiać, nie luzują się węzły,nie jest śliska. Niedawno dokupiłam krótszą safari używaną i ta jest chyba starsza ma małe metki. Jest sztywniejsza i grubsza, jako początkująca pewnie miałabym z nią troszkę problemów ale teraz jest ok.
    Basia mama 5 małych Trolli
    Doradca Noszenia ClauWi, Certyfikowany Instruktor Masażu Shantala

Chusteryczka

Domyślnie

Mam właśnie pożyczone paprotki.Chusta ładna, trochę gnieciuch (wiadomo len) jest niesamowita w noszeniu duzych dzieci, nie osiada po dłuszym spacerze- 11 kg. Minusem jest to że nad paprotkami trzeba troche popracowac, żeby złamać, troche jest problemów przy dociąganiu.

Chustomanka Awatar sharkah
    Miejscowość
    pod Warszawą

Domyślnie

Ja miałam nati fale dunaju i tęsknię za nimi piękne te niebieskości były i świetnie mi się w nich nosiło... To była moja pierwsza chusta i nie miałam większych problemów z dociąganiem od samego początku, szkoda, że kupiłam ją zanim trafiłam na forum i nie wiedziałam, że Nati tnie chusty ze sporym zapasem i że 5,2m będzie jednak za długa dla mnie chusta znalazła inny dom, a ja co i raz ją wspominam - chyba muszę sobie jeszcze jakąś Nati sprawić

Chustoguru Awatar metis1
    Miejscowość
    Warszawa-Ursynów

Domyślnie

A ja mam żakarda - rudego nati japana z kaszmirem i nie zamienię go na żadną inną chustę! Kupiłam pod wpływem impulsu w 3 mies. ciąży, ale gdy przyszła, miałam mieszane uczucia (to była w ogóle pierwsza chusta, jaką miałam w ręku), wydała mi się taka ciężka i twarda... Pożyczyłam ją na jakiś czas, poki nie była mi potrzebna i usłyszałam same komplementy, co mnie uspokoiło... A potem... potem okazało się, że jest bossska! Jak ją zawiążę, tak jest, nic nie osiada, nie wżyna się, jest taka nabita i solidna. Malutek czuje się w niej bezpiecznie, ale i starszakowi będzie wygodnie - my testowaliśmy ją na naszym pięciolatku... (test zaliczony na bdb!)
    Zdecydowanie mój debeściak!

PS. Widzę, że o żakardach jest w innym miejscu... Mam się przenieść
    Ostatnio edytowane przez metis1 ; 30-12-2010 o 23:41
    http://corallovo.blogspot.com/
    08.2005 06.2010 01.06.2014

Chustomanka Awatar miumi
    Miejscowość
    Warszawa Grochów

Domyślnie

Miałam bawełnianą Toskanię. W zasadzie byłam zadowolona, chociaż kolory nie moje - kupowaliśmy żeby i małż nosił, a on potem nie nosił
    Trochę się zmechaciła po około 30 praniach w 60stopniach, ale była prana także na pustym bębnie, a tak podobno nie wolno.
    Miękka w zasadzie była od razu. Potem przesiadłam się na storchenwiege, no i dlatego dostała 3 punkty a nie cztery

Chustonówka

Domyślnie

Dla mnie Nati jest najlepszą chustą jaką do tej pory miałam świetnie się mota, po praniu nic się nie dzieje, kolory też niczego sobie a i cena jest przystępna. Moje dziecie wazy 10 kg i nie czuję ciężaru jej ciałka wcale i jest nam rewelacyjnie razem w nati - polecam

Chusteryczka Awatar zoana
    Miejscowość
    we własnym świecie

Domyślnie

W zasadzie mialam tylko grecję i bawełniane pasiaki ale wszystkie jak dla mnie były na 5+
    teraz mam japana z lnem i to prawdziwy szmatan
    ....i coś mi się za paskami zatęskniło....a wszystkich się już pozbyłam:/
    Ania, mama Zosi ('09) i Zuzi ('11)

Chustonoszka Awatar ewka101

Domyślnie

w sumie to nie mam porównania bo mam tylko Nati ale wg mnie są super mam zakardowa i jest super wg mnie wygodnie sie bardzo nosi i maz tez zadowolony i najwazniejsze Coreczka tez

Uprawnienia umieszczania postów