Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 21 do 23 z 23

Wątek: Prośba o pomoc :)

Domyślnie

Minal niespelna miesiac i juz wiem, ze stosik wielo bedzie sie powiekszal a drugie dziecie bedzie juz wielo-dzieciem Wkrecilam sie chyba na dobre..

Poki co mamy rzeczy od Ecodidi i Kokosi.
    Pupa dobrze reaguje na dotychczas kupione materialy (welna, bawelna, mikropolar, nawet PUL). Jutro testujemy otulacz polarowy
    (boszzz jak on cudownie szybko schnie ).

Zastanawia mnie jedna rzecz. Z racji tego, ze chcialabym przetestowac jeszcze jakas firme - szukam kieszonek PULowych, ktore gruboscia, elastycznascia nie odbiegaja od kieszonek kokosi - a moze sa pod tym wzgledem lepsze? Jakies sugestie?
    Córa '12 Synuś '14

Chustomanka Awatar annmay
    Miejscowość
    Warszawa - Żoliborz

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Mama_Asia Zobacz posta
    Zastanawia mnie jedna rzecz. Z racji tego, ze chcialabym przetestowac jeszcze jakas firme - szukam kieszonek PULowych, ktore gruboscia, elastycznascia nie odbiegaja od kieszonek kokosi - a moze sa pod tym wzgledem lepsze? Jakies sugestie?
    W wielo można się wkręcić Polecę Ci jeszcze spróbować Nappime i Milovia. Milovia ma co prawda wejście na wkład od przodu, ale jest to tylko kwestia przyzwyczajenia. Ja jedne i drugie bardzo lubię bo są wąskie w kroku, ładnie dopasowują się do pupy i super trzymają.

Doradca Noszenia ClauWi®

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez annmay Zobacz posta
    W wielo można się wkręcić Polecę Ci jeszcze spróbować Nappime i Milovia. Milovia ma co prawda wejście na wkład od przodu, ale jest to tylko kwestia przyzwyczajenia. Ja jedne i drugie bardzo lubię bo są wąskie w kroku, ładnie dopasowują się do pupy i super trzymają.
    Mozna sie wkrecic i zbankrutowac
    Chcialam sprobowac Milovie wiec chyba sie zdecyduje na tescik po wyplacie..
    Córa '12 Synuś '14

Uprawnienia umieszczania postów