Witam,
jestem mamą 4 letniej Zosi i 5 miesiecznego Franka. Kiedyś parę razy sie u Was odezwałam ale jakoś później przepadłam
Zośkę nosiłam w chuście tkanej (nie długo bo późno zaczęliśmy) natomiast z Frankiem dokupiłam sobie elastyczna na początek i więcej się w niej nosiliśmy przez wakacje. Teraz Zosia chodzi do przedszkola a my ja zaprowadzamy. Ponieważ do przedszkola mamy 2 minuty piechotą to nie chce mi się czasem targać wózka, szczególnie w taką pogodę jak teraz, więc motamy się. Jedank składanie i rozkładanie chusty zajmuje wiecej czasu niż pójście po Zośkęwięc myśle nad zakupem nosidła ergonomicznego...szczególnie, że w nosidle to i Pan mąż by nosił a chusta jest dla niego "niemęska". Przeszperałam trochę Wasze forum, co nieco mi się naświetliło, tylko w sumie dalej wiem, że nic nie wiem
Franek tak jak pisałam ma skończone 5 miesiecy, nie siedzi jeszcze ale jest dużżyyym chłopcem- ma 70cm i 9kg. Nie będziemy tego nosidła używać na 6h wycieczki tylko przeważnie tak jak pisałam na pewno codziennie rano przez 10 min.
Co byscie mi poleciły?