To normalnie w Kalimbie nie jest takie zamieszanie?![]()
To normalnie w Kalimbie nie jest takie zamieszanie?![]()
Zosia 2013
Tymek 2016
Instagram, Facebook: Gender dla dzieci - książki, filmy, pomoce, Migamy do dzieci - grupa wsparcia
a ja się jakoś nie odnalazłammoże w 100 pociechach będzie mi łatwiej, tylko, że to nie nasza pora spacerowa - o 10 to jeszcze śpimy
![]()
Ignaś 07.2013
Marynia 03.2015
Hela 03.2018
BLW = Bobas Lubi Wypaćkanie
Hehe, my o 5.00 już nie śpimyW Stu Pociechach jest więcej miejsca, to na pewno.
Zosia 2013
Tymek 2016
Instagram, Facebook: Gender dla dzieci - książki, filmy, pomoce, Migamy do dzieci - grupa wsparcia
I tu, i tu spotykają się niektóre mamy od jakiegoś czasu i dobrze się znają. Na początku może być nieswojo, ale jak już się wsiąknie, to choćby się waliło, paliło - lecisz na spotkanie.W 100P jest więcej miejsca i spotkania tematyczne (chusty, kołysanki) + sala zabaw. A w Kalimbie można pogadać na dosłownie każdy temat, na takie
też.
![]()
Mnie się podobało na dywanieTylko stresa miałam, że mi Zosię rozdepczą starszaki
![]()
Zosia 2013
Tymek 2016
Nie ma miejsc przypisanych. Każda mama stoi, siedzi gdzie chce.Nie ma co się stresować, a wiadomo, że przy takiej ilości dzieci trzeba kątem oka je obserwować.
Tu: "No i chyba dziewczyny z Ursynowa często się tam spotykają." Chodziło mi o spotkania na Ursynowie (skrót myślowy).![]()
metis1 To gdzie sie mamy z Ursynowa spotykaja? Bo chyba mial byc tam link i nie dziala![]()