a skąd jesteś?zapraszamy
![]()
W poniedziałki o godz. 10:30 -12:00 są Bliskie spotkania (Klub Kangura) w "Stu pociechach". Były mamy z maluszkami.![]()
Dziewczyny, przybywam w odwiedziny do mamy do Warszawy, chętnie się zamotam, czy poniedziałkowe Sto Pociech i środowa Kalimba (do której mam bajecznie blisko z Marymontu) są aktualne?
Kto się wybiera na chustowy przemarsz w najbliższą niedzielę?
Pozdrowienia Trójmiejskie![]()
Badet na Ursynowie zapowiada jakieś chustowe poranki.
I poniedziałki i środy aktualne. My wybieramy się na spacer niedzielny.![]()
ja bym wpadła do Kalimby, bo mieszkam bliziutko, tylko czy ktoś by mnie tam nauczył robić plecak? Czy to raczej takie pogaduchowe spotkania są?![]()
Ignaś 07.2013
Marynia 03.2015
Hela 03.2018
BLW = Bobas Lubi Wypaćkanie
Spotkania są w środy o godz. 13:30-15:00. Podobno mistrzynią od plecaka (z biodra) jest Martyna (mnie nauczyła).Nie wiadomo, czy będzie za tydzień, ale bywa raczej regularnie. Jak nie ona, to zawsze inna dziewczyna z Kangurów pomoże.
Są też pogaduchy, a dzieciaki rozrabiają - te co już mogą.
![]()
Była Mama Lama, ale już dawno zwinęli się. Nie ma żadnej info na ich stronie. Przejdę się tam i sprawdzę - jutro.
dopisek: Sprawdziłam, nie ma śladu po Mamie Lamie, choć na ich stronie internetowej zero informacji.
Fundacja nie dostała dofinansowania, więc opłata wynosi 20 zł za wejście lub 15 zł w abonamencie (w sumie drogo za pogaduchy).![]()
Ostatnio edytowane przez maroussia ; 21-01-2014 o 00:15 Powód: dopisek
Co by podbić wątek, z informacją o dofinansowaniu "Bliskich spotkań" w 100 Pociechach.
W najbliższy poniedziałek ciekawe, wiosenne spotkanie: http://www.stopociech.pl/s/index.php...t/day/20140317