panthera, parę postów wyżej miałam identyczny problem - zrobiłam od nowa swoje suwaczki na AlternaTickers, i po wklejeniu ich w sygnaturę - widziałam je jako normalne, duże! Nawet wylogowywałam się i logwałam powtórnie, i nic... Po kilku razach robienia suwaczków od nowa, rzuciłam to w diabły..
Dwa dni później, czy jakoś tak - jak złość mi przeszła niecozrobiłam nowe suwaczki na innej stronie, na DaisyPath. O dziwo - udało się od razu! I co dziwniesze - te moje stare adresy zmniejszonych suwaczków, które ja widziałam jako "duże", teraz działają normalnie, jako małe
![]()
Czyli wniosek nasuwa się taki, że to chyba tylko JA ze swojego kompa widziałam je wtedy jako duże, ale dla całej reszty były już wyświetlane poprawnie, jako małe..
Weź może zrób sobie swoje ulubione małe mini suwaczki, wstaw ich adres tu w poście na wątku, i napiszemy ci jak je widać, czy są naprawdę duże, czy my widzimy je normalnie jako małe, tak jak było ze mną![]()

Odpowiedz z cytatem

- wątek swego czasu zaczęłam czytać, ale do głowy mi nie przyszło co dzień sprawdzać czy aby ktoś nie spadnie na pomysł wyedytować posta i dopisać w nim, że takie sygnatury będą usuwane.