bo je się zmienia TAM - na stronie, w... że tak powiem... suwaczkoźródle.
tu się zmienia tylko linki.
mam nadzieje ze teraz jest dobry rozmiarowo?
panthera, parę postów wyżej miałam identyczny problem - zrobiłam od nowa swoje suwaczki na AlternaTickers, i po wklejeniu ich w sygnaturę - widziałam je jako normalne, duże! Nawet wylogowywałam się i logwałam powtórnie, i nic... Po kilku razach robienia suwaczków od nowa, rzuciłam to w diabły..
Dwa dni później, czy jakoś tak - jak złość mi przeszła niecozrobiłam nowe suwaczki na innej stronie, na DaisyPath. O dziwo - udało się od razu! I co dziwniesze - te moje stare adresy zmniejszonych suwaczków, które ja widziałam jako "duże", teraz działają normalnie, jako małe
![]()
Czyli wniosek nasuwa się taki, że to chyba tylko JA ze swojego kompa widziałam je wtedy jako duże, ale dla całej reszty były już wyświetlane poprawnie, jako małe..
Weź może zrób sobie swoje ulubione małe mini suwaczki, wstaw ich adres tu w poście na wątku, i napiszemy ci jak je widać, czy są naprawdę duże, czy my widzimy je normalnie jako małe, tak jak było ze mną![]()
Podepnę się, bo właśnie się zorientowałam, że znikły moje suwaczki - AŻ dwa![]()
Ktoś wie, dlaczego?
a czy były suwaczkami mini?
Pamiętacie może, gdzie jest taki fajny suwaczek ciążowy porównujący wielkość dziecka do owoców? Trzasnęłabym sobie taki. O ile jest w wersji mini![]()
Co dwa lata przewrót świata
my - lipiec 2006, Zosia - luty 2008, Joasia - styczeń 2010, Aleksandra-Salamandra - marzec 2012, Synek-Krztynek Antoś - marzec 2014
"Hodowla młodych hobbitów wymaga wielkiej ilości paszy" J.R.R.T.
Nie wiem, czy były mini - do jakiej wielkości są, a od jakiej już nie?
Jeśli nie były mini - to moderatorki usuwają je bez uprzedzenia??
Damian 07.01.2005
Maciek 07.09.2009
Tomek 17.04.2014
Jaś 15.01.2013 [']
1% Maciek
https://subkonta.jim.org/nasze-dzieci/profil?id=778572
uwaga: znikam na weekendy: odwyk i czas dla rodziny
To świetnie- wątek swego czasu zaczęłam czytać, ale do głowy mi nie przyszło co dzień sprawdzać czy aby ktoś nie spadnie na pomysł wyedytować posta i dopisać w nim, że takie sygnatury będą usuwane.
No sorry, ale to jest nie fair - tak wiele kosztuje wysłanie pw?
Po przeczytaniu ponownym zalinowanego wątku ciągle nie mam odpowiedzi, jakie dokładnie mają być te suwaki, żeby znów mi ich ktoś nie wywalił...