No... Po poludniu jakos![]()
Kobieto, ja o 10 dopiero wstaje! Sie nie wyrobie przed 13 na bank![]()
Tylko mi dziecko zasypia o polnocywolalabym jednak zeby zasypial wczesniej i wstawal kolo 8
Na 13 chyba sie wyrobie![]()
Można zostawić na dole w klatce, albo wniesiemy do mieszkania![]()
Dla mnie nie ma problemu ze spacerem
Ja dostepna cały czas jestem
Szkoda że jutro Cię nie bedzie, wyglada na to że tylko mi i Ince dupsko urośnie od ciasta![]()
Ja jestem na diecie, malo zjemspacer... Zobaczymy, mnie taka pogoda jak dzis nie zacheca
To moze jutro o jakiejs ludzkiej godzinie jednak sie spotkamy?15 moze? Bo o 13 to ja moge byc nieprzytomna
![]()
może być o 15 śpiochu, a ciasto dopiero sie piecze, spód z herbatników wypłynął i sie zmieszał z resztą, wkurzona jestem jak diabli
Mi to nigdy nie przeszkadzalo jak ciasto wygladawiesz, ja jeszcze sie nie przestawilam na czas polski etc...
przyniesc ci flamingi do pomacania?
![]()
Tej, mam 37,8 goraczki. Ale chyba spada. W kazdym badz razie - ja zwykle do 38,5 jestem na chodziewiec mi to nie przeszkadza, Liam chyba zdrowy jest. Jezeli sie boisz, ze rosiewam zarazki i sie boisz o mlodego to mozemy przelozyc, jak nie to o ile mi gwaltownie nie skoczy (nie powinno, nurofen wzielam) to sie widzimy
Nie chcialam Ci smsa pisac o tej porze, zeby Cie nie obudzic, ale bylabym wdzieczna jakbys mi dala znac smsem cobym nie musiala forum sprawdzac535255108
Zapomnialam poprzednim razem zapisac Twoj numermoglabys mi wyslac Twoj adres?
![]()
juz pisze smsa![]()
Brrr, musze wczesnie wstacniech bedzie ta 13, zaraz napisze do Karoliny, bo oczywiscie jeszcze tego nie zrobilam ;P