Pokaż wyniki od 1 do 20 z 24

Wątek: Wielo a nauka chodzenia

Mieszany widok

Chusteryczka Awatar melodi
    Miejscowość
    Kraków

Domyślnie Wielo a nauka chodzenia

Od razu napiszę,wiem że podobny wątek był ( http://chusty.info/forum/showthread....119#post805119 ) ale ja nie o tym.

Synek zaczął 10 miesiąc, ślicznie staje na nóżki, i zaczyna się przemieszczać wzdłuż szafek,barierek itd. Sikacz z niego nie lada, jak na razie jedynym patentem jest gruba formowanka z dodatkowym wkładem bambusowym bądź konopnym + flip.

Ale widzę,że mu to przeszkadza. Ma wtedy kawał pieluchy między nogami,i gorzej mi się wstaje i przemieszcza.

No i mam pytanie: co jest wąskie w kroku i super chłonne? (i nie kosztuje fortuny,bo nie mam ). W grudniu już pewnie będzie chodził,bo widzę że świetnie mu idzie. Nie mogę sobie pozwolić na kieszonkę z wkładem na spacer, bo się boję że w zimie mi się przeleje.

Jakieś wasze patenty?
    '12 Norbi 86 > 66 kg !!!

'Masz w sobie coś, co możesz pokazać tylko wybranym.'

Chustomanka Awatar madlles
    Miejscowość
    wrocław

Domyślnie

dokładnie ten sam problem więc
    sobie przycupnę

Chustoholiczka Awatar okoani
    Miejscowość
    lubelskie

Domyślnie

Wątków o pieluchach wąskich w kroku było naprawdę dużo Wąskie i w miarę chłonne są chyba IB, ew. można coś pokombinować i uszyć otulacz na ich wzór i wkłady konopne.
    wiosenna córa (2011r.) i zimowa córa (2014r.)

Guest
    Guest

Domyślnie

ale dlaczego nie kieszonkę? w sumie to bym zrezygnowała z formowanek na rzecz kieszonek czy aio
    ew sam jakiś większy wkład aplle czy coś w podobie do flipa
    moja nie miała problemów z nauką a ćwiczyła głównie w ecodidi, totbotsach aio

Chustoguru Awatar Wiewiórka
    Miejscowość
    Woodstock

Domyślnie

stare nappi me jest wąskie w kroku (nie wiem jak nowe), można tam wiele napakować. Kokosi także (nie wiem czy wszystkie modele, bynajmniej te bez przeszyc i falbanek są wąskie. Itti bitti również. Wiekszość jest jednak szersza.
    Kasia-mama Liwii (11.2007) i Maciusia (06.2011)

Chustomanka Awatar larwunia
    Miejscowość
    Poznań

Domyślnie

Potwierdzam, nowe jak i stare Nappime są super, można naładować, tak, że już z przodu się robi balon i z tyłu, a w kroku nadal wąsko !
    Moje kochane chłopaki: G. 15.04.09 i A. 17.03.13

mamru
    Guest

Domyślnie

nappi me rzeczywiście wąskie w kroku, i fuzzi bunz bardzo polecam

my ostatnio tylko kieszonki właśnie z tego samego powodu, albo otulacz z muśliną imse vimse.

Uprawnienia umieszczania postów