Sąsiadka może mysleć "Tyle kasy za kawałek materiału?! Pójdę na bazar kupię płotno i sama obszyje będę miec 5 razy taniej", stąd może warto Jej wytłumaczyc co "robi" cenę w dobrej chuście- splot skośnokrzyżowy.
jeśli to pierwsza chusta sąsiadki, to nie dziwota, że ją zatkałocena odpowiednia moim zdaniem
Używane 4,6m, chodziły u nas po 200zł właśnie, jak długo wisiały to ceny spadały do 180zł może. Jak sama wiesz 5m w PL nie kupisz i mało kto ma, bo chyba tylko ekodzieciak sprzedaje te marke i tylko w standardzie. Cena jak dla mnie baaaardzo dobra. Zwłaszcza, że zima idzie i grubsze chustki będą cieszyć się powodzeniem. Ja bym zaczęła negocjacje od 220zł, ale nie wiem w jakim stanie jest chusta - dla mnie stan to także intensywność użytkowania, który właściciel, neobulle lubią też tracić kolor.
Gosia, mama Toli (25/10/2008), dawniej mimezis
Certyfikowany Doradca Noszenia ClauWi®
Doradca Akademii Noszenia Dzieci
Podrzućj jej link na bazarek![]()
Dzięki Dziewczyny, dobrze, że potwierdzacie moją cene bo juz sie poczułam jak jakiś wyzyskiwacz normalnie
Czekam co sąsiadka powie, bo chciała się zastanowić. No myslałam, że oblatana była w cenach bo mówiła, że na allegro szukała. Chyba że brała pod uwagę samoróbkę za 35 zł
U mnie chusta była prawie w ogóle nie używana i na pewno jestem drugą włascicielką, a kolory ma nadal piekne![]()
Małgosia 23.07.2004
Piotruś 22.01.2009
Michasia 26.10.2010
Matylda 27.03.2012