ok, widzę, że muszę jeszcze czytać i przeglàdaćPatrzyłam teraz na wyżej wspomniane LittleFrog i też mnie przekonują, a z opinii wynika, że miękkie dosyć i dobre na początek, więc może wtedy taka nowa, bo tańsza. Oj tyle niewiadomych...
![]()
ok, widzę, że muszę jeszcze czytać i przeglàdaćPatrzyłam teraz na wyżej wspomniane LittleFrog i też mnie przekonują, a z opinii wynika, że miękkie dosyć i dobre na początek, więc może wtedy taka nowa, bo tańsza. Oj tyle niewiadomych...
![]()
trójka moich uczniów stwierdziła, że niestety LF za miękkie i za cienkie. i że grubsze chusty na których się uczyli bardziej im "pomagały" w wiązaniu.
i coś w tym chyba jest, bo widziałam niewiele udanych wiązań z tych chust
się znaczy - mogą się okazać zaskakująco wymagające...
no to teraz już nic nie wiem... czyli może LL lepsza na naukę i później ?
ja polecam leo storcza. Chusty są miękkie, lekko sprężynujące i trzymają cud miód. A do tego łatwo się wiążą. W leo nosiłam i noworodka i noszę teraz 13 kilo prawie i jestem zadowolona. Nati przy poprzednim dziecku przy roczniaku juz było mi ciężko.
LL dobra jest na początek, choć nie wiem czy na naukę nie jest zbyt lejąca się i śliska, łatwo się luzuje.
Szukaj leo, będziesz zadowolona. No i używane są w rozsądnych cenach.
Ostatnio edytowane przez Nalia ; 12-09-2013 o 11:00
Ania - mama Wiktora (22.08.2008) i Dariusza (02.07.2012)
Tak mysle i mysle, co by ci tu polecic, chyba najlepsza jakas bazarkowa bawelenkaA czy Nati, Didek czy inne cus, no to juz kwestia gustu bedzie. Jedwabie Nati sa fajne milusie, mieciusie - pisze o tussah - i spokojnie nosze okazjonalnie 18 kilo. A czesciej 13kg, czy cos kolo tego (dawno dziecka nie wazylam
)
Daniel Ikenna 30.05.2010, Obinna Samuel 18.11.2011, Celestin Ejike 01.08.2014
Nowych Natkowych pasiaków ja osobiście bym nie polecała. Jak dla mnie są za "wątłe" dla większego dziecka.
Moja niespełna dwulatka ma ok 11 kg i już od jakiegoś czasu pasiaczki nie dla nas. Stare, te z niebieską metką to inna historia.
Z bawełny najlepiej nosi mi się w Leo Storchenwiege i w Amitoli Girasola.
Jakbym miała polecić coś na jedną chustę to zdecydowanie Leo, ale używany i złamany.
Gałganka31.10.2011