Pokaż wyniki od 1 do 9 z 9

Wątek: W-wa przy metrze Słodowiec (na Kasprowicza), około 16:00, 10 września, wtorek - trzy chustomamy na raz :)

Chusteryczka
    Miejscowość
    Warszawa Bielany

Domyślnie W-wa przy metrze Słodowiec (na Kasprowicza), około 16:00, 10 września, wtorek - trzy chustomamy na raz :)

Wczoraj w ciągu dwudziestu paru minut widziałam koło stacji Słodowiec trzy chustomamy - najpierw mamę z dziecięciem w kółkowej (odcienie czerwieni, pomarańczu chyba) i z wózkiem z drugim dziecięciem,
    -potem mamę w białych spodniach i okularach z dziecięciem w liczbie pojedynczej, chusta też jakaś czerwonawa mi się wydawała,
    -a na końcu mamę, która szła do metra od strony PKS Marymont, kolorystycznie chusta była zbliżona do LL między Paradiso a Tropicana Nie widziałam z daleka, więc może była zupełnie inna..

Ale fajnie mi się na te mamy patrzyło

Chustoholiczka Awatar Bonita
    Miejscowość
    W-wa

Domyślnie

O tej porze to akurat nie byłam ja, ale tego samego dnia przemykałam tam z Jacem w chuście między 12 a 13 Istne zagłębie chustowe
    Basia 29/08/2009 Jacuś 15/08/2012

Bycie położną grozi tym, że pęknie ci serce, ale to nic złego,
    ponieważ wydostanie się w ten sposób mnóstwo miłości.
    Staniesz się dzięki temu lepszą położną. [Stephen, mąż Iny May Gaskin]

Chustoguru Awatar Nympha
    Miejscowość
    Warszawa Bielany

Domyślnie

Ja też nie o tej porze, ale też tego dnia przemykałam tamtędy z małym w Tuli i dużym na nogach
    Mama czterech synów. 2011, 2013, 2015, 2017.

Chustoholiczka Awatar madzi

Domyślnie

To także nie ja; o tej porze w dzień wcześniejszy byłam przy metrze, ale nie pamiętam w której chuście

Chusteryczka
    Miejscowość
    Warszawa Bielany

Domyślnie

Ale fajnie by było, gdyby wszystkie chustomamy z okolicy poprzemykały się koło stacji metra tak około 15:30, kiedy odbieram Ulkę z przedszkola

Chustoholiczka Awatar madzi

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez kofeina Zobacz posta
    Ale fajnie by było, gdyby wszystkie chustomamy z okolicy poprzemykały się koło stacji metra tak około 15:30, kiedy odbieram Ulkę z przedszkola
    A do którego przedszkola Twoja Ulka chodzi?? Mogę wycyrklować, aby podskoczyć po pieczywo o tej porze

Chustoholiczka Awatar Bonita
    Miejscowość
    W-wa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez kofeina Zobacz posta
    Ja odbieram Basitę o 12:30 i wracam do domu, więc u mnie tylko tak
    Basia 29/08/2009 Jacuś 15/08/2012

Bycie położną grozi tym, że pęknie ci serce, ale to nic złego,
    ponieważ wydostanie się w ten sposób mnóstwo miłości.
    Staniesz się dzięki temu lepszą położną. [Stephen, mąż Iny May Gaskin]

Chusteryczka
    Miejscowość
    Warszawa Bielany

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez madzi Zobacz posta
    A do którego przedszkola Twoja Ulka chodzi?? Mogę wycyrklować, aby podskoczyć po pieczywo o tej porze
    Do przedszkola dla dzieci słabowidzących na Pruszyńskiego.
    A gdzie tam pieczywo można kupić? Bo ze sklepów zarejestrowałam trzy - Wierzejki, aptekę i eko coś tam (kupiłam tam całkiem przyzwoite lizaczki dla dziecka i przyprawy dla teściowej, ale pan siedzący przy komputerze odnosił się do mnie tak, jakbym mu przeszkodziła w operacji na otwartym sercu, więc pewnie więcej tam nie pójdę).

Cytat Zamieszczone przez Bonita Zobacz posta
    Ja odbieram Basitę o 12:30 i wracam do domu, więc u mnie tylko tak