piękny stosik
mam indio czarno-białe i apetyt na zdecydowanie więcej![]()
piękny stosik
mam indio czarno-białe i apetyt na zdecydowanie więcej![]()
Październikowa plepla 2007
Październikowy przeszkodnik 2012
hehe, widzialam wczoraj jak co Ania z nim robila i powiem ci szczerze - porzuc nadziejeZamieszczone przez rillia
![]()
Mialam wrazenie, ze to bedzie jedyna chusta , ktora sie jej nigdy nie znudzi mimo jej watpliwej urody kolorkowi
![]()
![]()
A faktycznie i powaznie to macalam to cudo i mniam mniam mmmmmmmmmmmmmmmmmmmm![]()
![]()
ja dzisiaj pierwszy raz mialam okazję pomacac indio na warsztatch dla ojców i przeżyłam rozczarowanie.Od razu mówię,że nie motałam tylko dotykałam.Najbardziej spodobało mi się czarno białe guldynki (od Donkaczki),choc wąskie jakieś.Widziałam też chusty Kasi i Marcina..chyba zielono białe,jakies niebieskawe z frędzlami i niebiesko -czarne(chyba) kółkowe i zero wrażenia.
spoko ja tez uważam, że ręcznikowe strasznie są.Zamieszczone przez martu
jedyne które mi się podobają to czarno białe i fioletowo białe (takie z limitowanej serii mocno fioletowej)
Aga-mama Ani (2004) oraz Franka (2006)
Doula, od 2007 roku instruktorka noszenia w chuście, Certyfikowana doradczyni Die Trageschule® Dresden warsztaty i indywidualne konsultacje chustowe www.kanga.com.pl
wąska ściera to Indio........ale WARTA swej ceny![]()
i mnie np bardzo odpowiada ze jest węższe niż inne chusty i takie szmatławie ścierowatew tym cały jego urok
![]()
![]()
bo nosi sie w nim bosko !!!
ale broń boże nie agituje na rzecz tego typu chust- każdy ma to co lubi, nie![]()
a o gustach i guścikach raczej się nie dyskutuje, bo wiadomo, że co jednemu pachnie to drugiemu śmierdzi
![]()
ja tam jestem zadowolona i nie żałuję póki co, że zrobiłam calkowity remanent w swoim stosiku
jednak są inne szmatki, których się z pewnoscią nie pozbędę- MTaje Ani WrobyONE NIE SĄ ZAGROŻONE PRZEZ ŻADNĄ KONKURENCJĘ
![]()
[color=brown:2i1npguz]Mowia: nie zazdrosc!
Ja mam używane indio czarno-białe od donkaczki. Może i jest ręcznikowe - ale jakie mięciutkie. Jest też węższe niż np mój hopp.
Ala (15.04.2007) Martyna (18.04.2011) i 2 Maluszki[*]
A ja mam lavedela od Donkaczki, właśnie schnie. Jest boooskie....
no to foto![]()
![]()
![]()
a kto "zgarnął" zielono-białego![]()
![]()
![]()
lucy_cu
a ja sie pochwale lada chwila innym boskim indio hehe
wlasciwie dwoma
niech ta poczta w końcu przyjdzie...
Kasia mama Marianny czerwiec 06 Heleny wrzesieĂą 07 i styczniowej niespodzianki
http://chuscianyzakatek.blogspot.com/ - blog i bazarek chustowy - ruszy znĂłw 1 wrzeÂśnia
Z Tobą to już pewnie całe rzesze czekają na tego listonosza
Jak nie nabyć, to przynajmniej pooglądać miło będzie. I na gazetowym też już widziałam wątki pełne niecierpliwości![]()
Marceli 19 czerwca 2008
Małgosia 13 sierpnia 2011
Kiepsko widać chustę, ale to właśnie indio lawendowe.
Ona jest bardzo ciekawa, w domu wygląda na niebiesko-białą, w świetle dnia jest lawendowo- biała, ale obecnie niestety jest fatalne światło więc pochwalę się jak zrobie porządne zdjęcia.
A ja tak marzę o Indio rubinrotI dzis się spóźniłam u Donkaczki
![]()
Hania, 05.11.2007 r. i Ula, 08.07.2011 r.
Ja nie mam indio ale popatrzcie na te limitowane edycje tutaj... (stare wyjadaczki pewnie znają)
No można się zakochać
http://www.birdiesroom.com/DIDYMOS-Swatches.aspx
to ulubiona strona z większością moich marzeń... chustowych![]()
Spiesze sie pochwalić, bo tutaj mnie zrozumiecie, że własnie nabyłam INDIO srebne z wełną
![]()
![]()
![]()
O takie![]()
![]()
![]()
Oczywiście nei mogę się doczekac kiedy przyjedzie do mnie
By dziecko się uczyło, To dla dobra sprawy, Wpójmy mu, że Świat, cały, Jest bardzo ciekawy.
Każda dziedzina wiedzy warta jest zachodu. Najlepiej gdy ich pozna, wiele już za młodu.
by Anonim z sieci
Tu i Teraz.
oj tak strona super. Kiedyś miałam nawet chęć ściągnąć sobie kilka chust do Polski, ale dodatkowe koszty mnie zniechęciłyZamieszczone przez Prozac&Vodka
ale ten ich rotbuch jest cudny!
By dziecko się uczyło, To dla dobra sprawy, Wpójmy mu, że Świat, cały, Jest bardzo ciekawy.
Każda dziedzina wiedzy warta jest zachodu. Najlepiej gdy ich pozna, wiele już za młodu.
by Anonim z sieci
Tu i Teraz.
irlaaapewnie będzie cudne w realu...
a ja może znowu coś od DonKaczki![]()