Pokaż wyniki od 1 do 5 z 5

Wątek: ono natural

Chustonówka

Domyślnie ono natural

Był gdzieś temat,ale wyszukiwarka mi go nie chce znaleźć.

Do jakiego wieku można uzywać ono natural na plecach bezpiecznie by dziecko nie wypadło górą?Córka ma prawie 1.5 roku i zastanawiam się ile jeszcze mogę ponosić? Czy za rok też można 2.5 letnie dziecko? Nosidło super mi sie przydało podczas wyjazdu i zamierzam za rok też użytkować,tylko czy mała nie będzie za wielka?

Chustoguru Awatar Wiewiórka
    Miejscowość
    Woodstock

Domyślnie

można nosić na plecach, sama nosilam na plecach i dziecko mi nie wypado. Tylko to jest małe nosidło, obawiam sie że nie odpowiada twoim priorytetom. Użyj szukaja, jest wątek w recenzjach.
    Kasia-mama Liwii (11.2007) i Maciusia (06.2011)

Chustomanka Awatar olmis

Domyślnie

przy 2,5-latku z duzym prawdopodobienstwem panel bedzie juz sporo za waski, odynka chyba wstawial kieys foty z okolo 2-latkiem, ja podytaj ja bym wymieniala na wieksze.
    starsza siostra - 08.08.08, młodsza siostra - 06.10.10
    -----------------------
    Instruktorka Masażu Shantala, Doradczyni Akademii Noszenia Dzieci (lubuskie, Zielona Góra); www.nowoczesnerodzicielstwo.com.pl

Chustonówka

Domyślnie

Dzięki a jakie nosidła Polecacie dla większych dzieci?(w rozsądnej cenieCoraz częściej używam ergonoma odkąd córcie współpracuje i przez to jestem w stanie zawiązać ją na plecach.

Chustomanka Awatar olmis

Domyślnie

Bondolino, Tula, Nubigo, mejtaje różnych marek, kluczowa będzie wielkość dziecka w danym momencie, żeby panel dawał należyte podparcie.
    starsza siostra - 08.08.08, młodsza siostra - 06.10.10
    -----------------------
    Instruktorka Masażu Shantala, Doradczyni Akademii Noszenia Dzieci (lubuskie, Zielona Góra); www.nowoczesnerodzicielstwo.com.pl

Uprawnienia umieszczania postów