Pokaż wyniki od 1 do 9 z 9

Wątek: nowonanowo

Refugela
    Guest

Domyślnie nowonanowo

witam
    jestem nowa na chusto forum, wydawać by się mogło że temat nie jest mi obcy po wynoszeniu własnego dziecka w dwóch chustach; pierwszą zrobiła z plecionego wełnianego szala (nosiłam na kołyskę w zimę), drugą z dwóch szali (każdy inny) kupionych lumpeksie i zszytych przeze mnie nitką (koszt całości 5zł) dziecko mam zdrowe i sprawne I następne w drodze a razem z nim nowe i informacje na temat chust. Słyszałam ze noszenie chusty za 200zł bardzo dobrze wpłynie na mój kręgosłup, cały czas przypomina mi to wkręt typu "kupie wózek za 2000zł bo jest z lepszych materiałów i ma metkę na środku" i patrząc na kobiety np trzeciego świata które noszą dziecko w tym co mają nie potrafię sie do tego przekonać. Wzory są ładne i to mnie kusi wczytam sie jeszczce w różne opinie słyszałam ze tu sami mądrzy ludzie piszą
    Ciesze się ze jest to właśnie forum gdzie mogę uzyskać dużo informacji od rodziców którzy wychowują swoje dzieci bez ograniczeń błędnymi wzorcami

Chusteryczka
    Miejscowość
    Wolomin-city

Domyślnie

aż słów brakuje, żeby Cię odpowiednio przywitać.
    W każdym razie mam nadzieję, że znajdziesz tu to czego szukasz (poza oczywiście wkrętką, że trzeba wydać odpowiednio dużo żeby nosić).

Chustoguru Awatar Wiewiórka
    Miejscowość
    Woodstock

Domyślnie

witaj! Sama nosiłam pierwsze dziecko w byle czym i wierz mi-noszenie w prawdziwej chuście odejmuje cieżar-sama sie o tym przekonałam. Pieniadze przeznaczone na chustę to jedne z najlepiej zagospodarowanych pieniędzy ever. Z wózkami to jest trochę inaczej (jakość vs. cena), coś o tym również wiem. Nie musisz wcale wydawać 200zł na chustę,, warto kupić używaną (uzywana jest nawet lepsza od nowej dla początkujcych), spokojnie znajdziesz używaną chustę nawet za 120zł, zajrzyj na chustostragan
    Kasia-mama Liwii (11.2007) i Maciusia (06.2011)

Chusteryczka Awatar huskymama
    Miejscowość
    Zabrze

Domyślnie

hehehe witaj ...ciekawe kto Ci takie rzeczy nagadal bo chyba nie ja chodzilo o to zeby byla tkana skosnokrzyzowo a taka chyba ciezko znalezc za mniej niz 100 ale o indio z lumpeksu ktos tu juz pisal wiec nalezy zawsze miec oczy szeroko otwarte

Refugela
    Guest

Domyślnie

kupimy z Małpa chuste, ale on chce męską, powiedz mi z jakiej firmy jest ta którą miałas ostatnio?
    pzdr

Chustopróchno Awatar magnus

Domyślnie

Witaj, witaj!
    Myślę, że spokojnie znajdziesz używaną chustę za mniej niż 200 zł. Dziewczyny doradzą

Chustoholiczka Awatar samasia
    Miejscowość
    Warszawa Jelonki

Domyślnie

Spookoojnie Cały czas widzę takie za sto coś na forumowym straganie A jak skończysz nosić, możesz na tym samym straganie z niewielką stratą sprzedać, chętni się zawsze znajdą

Refugela
    Guest

Domyślnie

no własnie huskymama mi mówiła że to mrożenie pieniędzy, już nawet jedna nalazłam

Chustomanka Awatar dzieckoziemi
    Miejscowość
    Dublin

Domyślnie

Witaj, widzę, że już sporo forum pomogło i nawet nie wyszło tak drogo, za to z korzyścią dla Twoich i dziecka pleców
    "Szczęście to takie NIC, które może być WSZYSTKIM."

Uprawnienia umieszczania postów