Cytat Zamieszczone przez alajakubik
no jeśli będziesz miała znajomych w odwiedzinach w szpitalu (hmm, po co????) to ja bym im wręczała, heheh

problemu ze zmianą wielorazówki w szpitalu nie widzę. Przy pierwszym noworodku zmieniałam równie często pampersy. Można zaopatrzyć sie w pieluszki z polarkiem, zamszem, jedwabiem aby dziecko nie czuło, e ma mokro.

Ja rodzę latem, więc schnąć będą szybko (no chyba że nastąpi globalne ochłodzenie )
Też*się*trzymam tego, że latem wszystko szybciej schnie. Koniec maja, to już lato, prawdaaa
A co do znajomych, sam pomysł mnie przeraża, więc chyba nawet nikomu nie powiem, że rodzę, żeby mi dali święty spokój. Znam ich po prostu, i oni wszyscy tę moją*ciążę*przeżywają*bardziej niż ja.

A ja póki co, droga Alu, nie mam takiego rozeznania w wielo, żeby się*wyposażyć w 30-50 sztuk w różnych wariantach. To raz. A nie chcę z niewiedzy poczynić niedobrych zakupów (w sensie nie trafionych). To dwa.
Ale kto wie! Może w ciągu 6 tygodni spłynie na mnie jakiś*dar i nauczę się*szyć, i będę szyć i szyć, i uszyję sobie milion ślicznych pieluszeczek
(PS A do tego czasu skorzystam z Waszych - szyjące pieluchomamy - ślicznych wyrobów )