Pokaż wyniki od 1 do 20 z 155

Wątek: Russia

Mieszany widok

Chustoguru Awatar HoliPoli
    Miejscowość
    Belgrad

Domyślnie

Zachęciły mnie wasze ochy i achy i chusta właśnie do mnie leci. Jak przyleci to się obfocę i przy okazji może nauczę się wrzucania zdjęć na forum

Chustoholiczka Awatar amst
    Miejscowość
    Bytom

Domyślnie

Nie bardzo mi sie podoba wzór ale nie umiem konkretnie podac przyczyny. Poprostu nie moja brocha.

Chustoholiczka Awatar Kudlata
    Miejscowość
    Lublin

Domyślnie

HoliPoli no i gdzie foty?
    ja nie zdążyłam chusty uprać póki co a chuścioch postanowił wcześniej z brzucha wyjść i teraz tydzień po wypisie ze szpitala jestem bez możliwości uprania chusty (na walizkach u mamy czekając na kotłownię w nowym mieszkaniu) a chciałabym tak bardzo bardzo się już zamotać i wyjść bo wózka z drugiego piętra też znieść po cięciu nie mogę :/

Chustomanka Awatar dagape
    Miejscowość
    Kraków

Domyślnie

Kudlata, jak bardzo chcesz nosic to popros mame o upranie chusty po porodzie trzeba sobie dac pomoc mysle ze mama sie ucieszy, ze moze pomoc i jak Was zobaczy ttak razem zamotanych

Na stronie jest jeszcze dostepna 4.6 z konopiami.

Chustoholiczka Awatar Kudlata
    Miejscowość
    Lublin

Domyślnie

oo to musieli dołożyć bo patrzyłam kilka razy i nie było, koleżanka chciała..

a co do uprania to samo upranie nie jest problemem, mama chętnie by uprała tylko nie mam tu gdzie wysuszyć :/ ciuszki dziecia schną 2 dni w mieszkaniu, niestety grzejników nie da się już bardziej rozkręcić bo tu jest jakiś śmieszny czujnik przy bloku co uzależnia temperaturę maksymalną grzania od temperatury na dworze :/ no nic, jutro upiorę bawełnianą mee w pralce, zobaczę ile będzie schła i w nią się będziemy motać na razie, w sumie za tydzień już powinniśmy być u siebie a tam mam ciepełko więc wyschnie raz dwa i wielo w końcu będę mogła wyciągnąć

Miejscowość
    Belgrad

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Kudlata Zobacz posta
    HoliPoli no i gdzie foty?
    ja nie zdążyłam chusty uprać póki co a chuścioch postanowił wcześniej z brzucha wyjść i teraz tydzień po wypisie ze szpitala jestem bez możliwości uprania chusty (na walizkach u mamy czekając na kotłownię w nowym mieszkaniu) a chciałabym tak bardzo bardzo się już zamotać i wyjść bo wózka z drugiego piętra też znieść po cięciu nie mogę :/
    Jeszcze nie nosiłam w niej Może dziś, to jak zamotam to obfocę.

Miejscowość
    Belgrad

Domyślnie

Voila (jak się kliknie w nie to wyskoczy większe):

Na tle syberyjskiej okiennicy (żeby tematycznie było ). Nawet Rozdziobek dał się zamotać z przodu na tę okazję

A chusta cudna jest, cudna!

Chustoholiczka
    Miejscowość
    okolice Wrocławia

Domyślnie

Cudna jest, oj cudna

Mati 03.2005 Martynka 09.2008 Szymonek 12.2012

Chustomanka Awatar giovanka
    Miejscowość
    Poznań i okolice

Domyślnie

Pięknie! Kojarzy mi się z malowaną porcelaną
    Tymek - maj 2011, Maksiu - styczeń 2013, Beniu - październik 2015, Marianka - sierpień 2017

Uprawnienia umieszczania postów