Zachęciły mnie wasze ochy i achy i chusta właśnie do mnie leci. Jak przyleci to się obfocę i przy okazji może nauczę się wrzucania zdjęć na forum![]()
HoliPoli no i gdzie foty?
ja nie zdążyłam chusty uprać póki co a chuścioch postanowił wcześniej z brzucha wyjść i teraz tydzień po wypisie ze szpitala jestem bez możliwości uprania chusty (na walizkach u mamy czekając na kotłownię w nowym mieszkaniu) a chciałabym tak bardzo bardzo się już zamotać i wyjść bo wózka z drugiego piętra też znieść po cięciu nie mogę :/
Kudlata, jak bardzo chcesz nosic to popros mame o upranie chustypo porodzie trzeba sobie dac pomoc
mysle ze mama sie ucieszy, ze moze pomoc i jak Was zobaczy ttak razem zamotanych
Na stronie jest jeszcze dostepna 4.6 z konopiami.
oo to musieli dołożyć bo patrzyłam kilka razy i nie było, koleżanka chciała..
a co do uprania to samo upranie nie jest problemem, mama chętnie by uprała tylko nie mam tu gdzie wysuszyć :/ ciuszki dziecia schną 2 dni w mieszkaniu, niestety grzejników nie da się już bardziej rozkręcić bo tu jest jakiś śmieszny czujnik przy bloku co uzależnia temperaturę maksymalną grzania od temperatury na dworze :/ no nic, jutro upiorę bawełnianą mee w pralce, zobaczę ile będzie schła i w nią się będziemy motać na razie, w sumie za tydzień już powinniśmy być u siebie a tam mam ciepełko więc wyschnie raz dwa i wielo w końcu będę mogła wyciągnąć![]()
Pięknie! Kojarzy mi się z malowaną porcelaną![]()
Tymek- maj 2011, Maksiu
- styczeń 2013, Beniu
- październik 2015, Marianka
- sierpień 2017