A ja im dłużej się na nią gapie tym bardziej obrus widzę.Co nie znaczy, że nie pożądam!
A tu mi jeszcze Natalia na FB wrzuca, że może z konopiami utkają i mam metlik!![]()
A ja im dłużej się na nią gapie tym bardziej obrus widzę.Co nie znaczy, że nie pożądam!
A tu mi jeszcze Natalia na FB wrzuca, że może z konopiami utkają i mam metlik!![]()
Piękna.... mimo że niebieska to piękna![]()
W watku MartyS jeszcze piękniejsza![]()
Podoba mi się, bardzo.dla Nati.
I nawet przymierzam się od jakiegoś czasu do poszukiwań merynoskow.
Ale chyba już za dużo niebieskości wśród mych chust, szkoda.
10 marca 2013![]()
![]()
Piękna! Na szczęście wieczorem nie będzie mnie w domu, bo jeszcze bym się skusiłaNo i kwestia ceny, skoro z merynosem, to może sporo kosztować.
nie podoba mi się wzór w ogóle... Ale następny kolor, skład konopie-viskoza bardzo mi się podoba. No i wzór też tutaj jakoś korzystniej wychodzi... A może to przez to, że go całego widać?
![]()
urlopuje
niebieskim mówię stanowcze nieale co tam będę się powtarzać
![]()
Miałam 4,2 w koszyku, a jak potwierdziłam miałam "Brak w magazynie", mama 4,6 ale nie wiem, czy chcę...
Mam 4,6 z merynosem pierwszy gat gdyby ktoś chciał![]()
Ania, mama Zosi ('09) i Zuzi ('11)
moje dzieci: Jacob (2003), Alexander (2004), Mila (2006), Nicolas (2007) i Maya (lipiec 2012)
Doradca po kursie średniozaawansowanym Die Trageschule ® Dresden
A ja nie wiem co zrobić bo po przemyśleniach doszłam do wniosku, że kasy jednak brak - szczególnie że byłaby to inwestycja mocno zamrożona bo i tak nie noszę ... z drugiej strony ciekawa jestem delikatnego merino no i wzór ładny...
Mam 4,2 Igat jakby ktos chciał - piszcie...a ja ide jeszcze pomysleć![]()
aginia masz tą z konopiami? Marciula chciała
moja podobno już do mnie leci ale zdjęcia w akcji to najwyżej z lalką będę mogła zrobić póki co
edit: ja po przemyśleniach też stwierdziłam, że trochę to szalony wydatek-trzecia chusta a chuścioch jeszcze w drodze i nie wiadomo czy w ogóle będzie chciał się nosić, na szczęście na przemyślenia wzięło mnie już po wysłaniu przelewua chusta na zdjęciach jest przecudna więc w rzeczywistości będzie tylko lepiej
![]()
Ostatnio edytowane przez Kudlata ; 09-09-2013 o 13:18