Nie ma sensu się wiele rozpisywać
Szybko, miło i konkretnie
bardzo polecam !
Nie ma sensu się wiele rozpisywać
Szybko, miło i konkretnie
bardzo polecam !
podpisuję się pod powyższym![]()
Ostatnio edytowane przez beniutka_bo ; 04-09-2013 o 21:53
Uważaj, kiedy marzysz o własnym bagienku. Bo możesz wylądować z ogrem w jednym domu.
H.24.08.13
Ja tez moge napisać sam pozytyw.
Miło szybko i bezproblemowo.
[*] i
Ignaś 07.04.2008 Staś 07.05.2013
Pisze z telefonu wiec czasami brakuje mi polskich liter
Jeśli komuś zależy na czasie i chciałby oszczędzić sobie nerwów to niestety nie polecam
Mi co prawda nie zależało na czasie ale nie wiedziałam, że będzie to aż taaaak długo trwało. 26 sierpnia wykonałam przelew. Pieluszki zostały wysłane do mnie 4 września (taką informację otrzymałam). 11 września poprosiłam o podanie numeru nadania przesyłki (bo jakoś za długo to już wszystko trwało). Od tego dnia kontakt z RoxieSTB się urwał, nie odpisywała na moje codziennie pytania o przesyłkę, numer nadania itp. Paczka doszła dziś... 16 września (3 tygodnie po przelewie pieniędzy) a z pieczątki pocztowej wynika, że została wysłana dopiero 11 września (czyli po tym gdy poprosiłam o numer nadania przesyłki). Bez dalszego komentarza...
Wymieniałam się z Roxie (chustami, z doplatą dla mnie), płatność błyskawiczna, przesyłka sprawna, nie mam zastrzeżeń![]()
Moje DziewczynKi: marcowa Kasia (2011), październikowa Kalinka (2013) i kwietniowa Kaja (2016)