Pokaż wyniki od 1 do 20 z 35

Wątek: Duduś, Dudusie

Mieszany widok

Chustonoszka Awatar madziaaliyah
    Miejscowość
    Warszawa-Wola

Domyślnie

Ja co prawda mam tylko otulacz Dudusia, kieszonki nie, ale się wypowiem Jest to wg mnie pieluszka najbardziej zbliżona do Milovii - praktycznie ten sam rodzaj PULu, mięciutkie zakładki z polarkiem z przodu i z tyłu w otulaczu (polarek równie przyjemny w dotyku), krój podobny, aczkolwiek Dudusie OS wydają się kapkę mniejsze niż Milovia. Wzory równie cudne. Delikatne gumki przy nóżkach. Uważam, że to dobrze wydane pieniądze, jak ktoś lubi ten rodzaj PULu (ja uwielbiam), a używki Dudusiów jeszcze raczej niespotykane
    Mąż (razem od 05.2000) , Wojtuś (02.2011) , Aniołek (06.2012) , Jerzyk (11.2013)

Chustomanka

Domyślnie

używam z przyjemnością już pisałam, że pul podobny do Milovi, nadal podtrzymuję dobre zdanie o Dudusiach. Nie przekonały mnie niestety wkłady. Oryginalne poszły do kąta, używam tylko bambusa i wtedy super trzymają i są zgrabne.

Chustonówka Awatar Gosia_
    Miejscowość
    małopolska

Domyślnie

Do mnie niedawno przyszły pływaczki tej firmy. Rozmiar 15kg + na mojego synka 2 letniego. Wzór piraty. Cena 44 zł.
    + cena wydaje mi się konkurencjyjna co do innych zagranicznych pływaczek. Imse Vimse ok 60 zł.. Kokosi robi tylko do 15 kg i też kosztują podobnie
    + pieluszka z bardzo miękkiego PUL,
    + wzór bardzo ładny,
    + obszycia bardzo dokładne, bez sterczących nitek - co mi się zdarzało przy innych polskich pieluszkach,
    + trenerki z boku zapinane na dwie napki,
    + doskonale leżą na synku.
    + ekspresowa wysyłka,

- opakowanie zwykły woreczek i wrzucona kolorowa ulotka... hmm może narzekam ale firma powinna zainwestować w lepszy wygląd opakowania

Szczerze polecam!!!

Uprawnienia umieszczania postów