Będzie dobrze, grunt to dobra motywacja.Czytaj, czytaj, do stycznia już całkiem niedaleko, a forum jest OGROMNE!
![]()
Będzie dobrze, grunt to dobra motywacja.Czytaj, czytaj, do stycznia już całkiem niedaleko, a forum jest OGROMNE!
![]()
"Szczęście to takie NIC, które może być WSZYSTKIM."
![]()
Taaaak, wiele rzeczy mozna powiedziec o forum, ale na pewno nie ze jest małeczytam i czytam i nawet notatki robię
ogólnie rzecz biorąc to jestem zachwycona,ze znalazłam tyle informacji. Gorzej, ze teraz musze to sobie uporządkować i ogarnąć jakos w głowie. Ale bedzie dobrze. Musi byc!
![]()
CześćJakby co to pytaj
Kurcze, zazdroszczę jak widzę,że ktoś się wcześniej przygotowuje, ja się o wielopieluchowaniu dowiedziałam dopiero z tej strony.
'12 Norbi86 > 66 kg !!!
'Masz w sobie coś, co możesz pokazać tylko wybranym.'
Dzieki melodi! I na pewno bede pytać. Mam o tyle dobrze, ze widze jak moja siostra wielopieluchuje i to mnie natchnelotyle, ze jednak moj sposób i stosik bedzie wyglądał nieco inaczej (zgodnie z zasada "każdemu pasuje co innego").
A co do pytań to mam juz kilka, ale chce jeszcze poczytać zeby nie pytać o cos co juz było sto razy odpowiedziane![]()
WitajMnie od razu dziewczyny wybiły elastyka z głowy, i dobrze
Kieszonka w chuście tkanej po spotkaniu z doradczynią to bułka z masłem
![]()
Zosia 2013
Tymek 2016
Instagram, Facebook: Gender dla dzieci - książki, filmy, pomoce, Migamy do dzieci - grupa wsparcia