a ja jestem ciekawa w czym mój naruszył regulamin?też znikł pierwszy post, załozyłam nowy wątek o takiej samej nazwie
na razie działa.... pozdrawiam!
a ja jestem ciekawa w czym mój naruszył regulamin?też znikł pierwszy post, załozyłam nowy wątek o takiej samej nazwie
na razie działa.... pozdrawiam!
Ksawery 07.2005
Piotruś 12.2012
Chciałabym się dowiedzieć, czy jest jeszcze szansa na opublikowanie mojego posta w temacie "niszczenie się bambusa". Czekam prawie tydzień. To był mój pierwszy post i jako taki czeka na akceptację moderatora. Z tym, że zastanawiam się, czy jeszcze czeka, czy już przepadł w czeluściach internetu... Z góry dziękuję za odpowiedź.
super, że napisałaś
już zatwierdziłam Twój post.
Nie pokazywanie się postów to nie brak naszej dobrej woli, tylko wynik tego, że nie wszystko wyłapujemy po prostu. Nie mamy powiadomień o postach do zatwierdzenia, musimy je "wyłapać". A teraz spora część moderacji albo choruje albo żyje w przedświątecznym zarobieniu. albo jedno i drugie![]()
proszę, jeśli czekacie to piszcie na priva do moda z linkiem do strony wątku, w którym trzeba zatwierdzić post. Tak jest najszybciej, ciężko jest wyłapac wszystko jak pisze mi.