Gdzie? Od 5 minut odświeżam na zmiane lny, wiskoze bambusowa i na wszelki wypadek konopie i nie ma!![]()
Gdzie? Od 5 minut odświeżam na zmiane lny, wiskoze bambusowa i na wszelki wypadek konopie i nie ma!![]()
Mam w koszyku 4,2 i zastanawiam się czy chcę....
ja mam w koszyku 4,6 i też się zastanawiam
jest już tylko 4,6 i 5,2
ale słowo już średnio pasuje
edit: przez to ,że tak "wiszą" zaczynam myśleć czy na pewno je chce ... "chore" wiem![]()
ja się raczej zastanawiam czy mnie na nią stać :/
o, i już nie ma :/
Jakby ktoś chciał, mam na pewno na zbyciu 4,6 i być może 4,2, bo w sumie chciałam 3,6 ale uciekła mi z koszyka...
Moje DziewczynKi: marcowa Kasia (2011), październikowa Kalinka (2013) i kwietniowa Kaja (2016)
Sklep po stronie angielskiej miał przez pierwsze parę minut drobną usterkę. W wyszukiwarce pokazywał, że nic już nie ma, a było. To dlatego chwilę wisiały. Za to najlepsze kąski trafiły się Polkom.![]()
o livada, weź mnie jakoś przekonaj, że nie jest to dobry wydatek na teraz![]()
Puściałam swoją 4,2. Niech służy temu, kto chciał jej bardziej niż ja.![]()
jejeje
Mi się trochę nie podoba widoczne w tych fotkach na płasko rozmieszczenie rowerów. Ale cóż nie można mieć wszystkiego![]()
Szkoda, że konkurs na wzór przegapiłam (chociaż i tak wyszły szybciej niż by się konkursowy mógł załapać), bo damskie miejskie bym zrobiła bardziej bajeranckie -szprychy jakieś szałowe-nie proste+ może koszyk z kwiatami(?) +męskie koniecznie szosówki. Ależ mam wizję właśnie
Ale i tak jest nieźle, ponad 2 lata noszenia dzieci czekałam na rowerową chustę![]()
owieczka ja też, doszłam do wniosku, że bardziej będzie mi potrzebny jednak zlewozmywak i baterie do nowego mieszkania![]()
to kto mi teraz powie czy chce 4,6 czy 3,6
i mam 4,2 ok. cen do puszczenia !!!!
suuuper motyw rowerowy![]()
Jakby ktoś chciał 4,2 albo 4,6 to piszcie do mnie na PW do wieczora, potem chyba anuluję zamówienie...
Moje DziewczynKi: marcowa Kasia (2011), październikowa Kalinka (2013) i kwietniowa Kaja (2016)
a ja już sama nie wiem czy brać czy niewzór super, ale dokładnie w tym samym kolorze i składzie mam paradise eerida....
ehhh...
ja odpuszczam, więc jeśli ktoś ma ochote na 3,6 lub 4,6 poproszę o wiadomość
kupię na pewno rowery, ale w innej odsłoniebo jeśli te podchodzą pod fiolet to tak średnio
myślałam, że są szare
a poza tym wczoraj poszalałam
![]()