nie mogę o niczym innym myśleć. Jestem w desperacji. Wezmę nawet kółkową![]()
nie mogę o niczym innym myśleć. Jestem w desperacji. Wezmę nawet kółkową![]()
nie lubię lnu. uf
idę na mój prawdziwy rower![]()
len nati nie jest zły. jest wręcz dobry
być może nie grzeszy polotem od samej nowości ale nośny jest pieruńsko
szkoda, ze len;/
Ona ma być fioletowa? Ja tu szary widzę jak nic, jak w paradise erraid oschy.
chyba brak pomysłów na nowe wzory...
Gosia, mama Toli (25/10/2008), dawniej mimezis
Certyfikowany Doradca Noszenia ClauWi®
Doradca Akademii Noszenia Dzieci
Wszystko jest kwestia ustawienia Twojego monitoraNa zdjęciu chusta ma dokładnie taki kolor jak w rzeczywistości.
Ale ja nie o tym. Musze Wam powiedzieć, że od kiedy dostaję do ręki te nowe Natki jestem mile zaskoczona ich jakością. Tzn. ostatnie chusty Natibaby, które miałam w ręku to było jakieś 2 lata temu i szczerze powiedziawszy jakością nie powalały... (no może poza paskami fioletowymi i różowymi z wełną). A te nowe wzory, pomimo że dość misterne są naprawdę fajnie utkane, takie trójwymiarowe. Akurat ten fiolet jest dość blady, ale sama chusta nieźle się prezentuje na żywo.
Ala i Hania 2009, Ewa 2012
mi się bardzo podoba, pomysł z rowerami bardzo pozytywnyciekawe jaki to w końcu kolor
ja nawet fiolet przeżyje, mimo, że mi się z jakimś postem kojarzy
A to wcześniejsze info o bambusie i konopiach skąd było? Czy to wróży, że coś jest jeszcze w zanadrzu?![]()
no weź, od pożyczonej chusty nie wymagam aby była idealnajednak ostatnio utwierdziłam się w tym, że lepiej mi sie nosi w bawełnie, lub w konopiach. Len jakiś jest dla mnie za twardy, no nie leży mi do końca więc jak już kupować chustę to musi spełniać moje wymagania, a pożyczać mogę do macania nawet 100% lnu
![]()
Kurcze, napaliłam się na konopie. Len już mniej mi się podoba....nie dlatego, że kipepski, bo mam 3 Natki z lnem i nosza fajnie, ale... CHCĘ KONOPIE!!!! CHCĘ KONOPNE ROWERY!!!
Przecież to w Amsterdamie jezdzi się na rowerach, a tam... konopie są wolne![]()
ja tam mogę mieć i lniane, i konopne![]()
![]()
piękna jest... i mężu by się spodobała..
długo jakoś ...myślałam, że od razu znikną