Pokaż wyniki od 1 do 20 z 43

Wątek: Przesikane pieluchy

Mieszany widok

Chustopróchno
    Miejscowość
    Warszawa, Skorosze

Domyślnie

to jest zadziwiające, co piszecie - u nas kieszonka i bambusowy wkład ręcznikowy dają radę na parę godzin... (u starszego to były dwa mikrofibrowe)

mamru
    Guest

Domyślnie

i my ostatnio musiałyśmy odstawić moje ulubione muśliny imse vimse bo Córa pije bardzo dużo wody i teraz wytrzymuje tylko kieszonka. Wkłady pakuję w zależności od sytuacji ale najczęściej długi bambusowy + konopna. Na nocki 2mikrofibrowe wkładki bumgeniusa zupełnie wystarczają. Ale w tym wieku nie odważyłabym się założyć na noc tetry z wkładką i flipa. U nas to by nie przeszło. Formowanka bambusowa albo flexitot z dodatkową wkładką i dobry otulacz myślę że zdecydowanie da radę.

Chustofanka

Domyślnie

My używamy formowanek bambusowych Pupeko i konopnych bbh na noc i na upały pod wełniaka dają radę,ręcznik w kieszonce wcale nie sprawia,że jest napakowana mocno my mamy ręczniki z pepco 30*50 cm plus wkładka bambusowa lub mikro.
    czasem jest to cieńsze niż podwójna wkładka mikro a lepiej chłonie.
    BASIA(20.01.2000)Ania(04.09.2009)Jaś(05.10.2011)

Chusteryczka Awatar owieczka33
    Miejscowość
    Warszawa BMW ;)

Domyślnie

Kupiłam wkłady polecane przez Lolę, kombinuję jak mogę i czuję się jakbym dopiero zaczynałam a nie przez prawie 20 miesięcy pieluchowała wielo!

Chustomanka Awatar koleszna
    Miejscowość
    lubuskie

Domyślnie

Ja tam podokładałam sobie do pupeko bambusowych wkład z podwójnego bambusa, na to mam wełniaki i od jakiegoś tygodnia też przesikane Dawniej spokojnie wytyrzymywałay noc i bez dodatkowego wkładu, o kieszonkach nie wspomnę, już się od tych wkładów wielki tyłek robi

Chusteryczka Awatar owieczka33
    Miejscowość
    Warszawa BMW ;)

Domyślnie

U nas "czarne" Pupusie dają radę. Nareszcie!
    Oczywiście nie same Pupuś+wkład z mikrofibry Bobolidera+tetra+ otulacz za KAŻDYM razem zmieniany bo od razu jest wilgotny i później przecieka...

Chustofanka

Domyślnie

No u mnie w zupełności wystarcza czarny wkład Pupusia i dodatkowo mikro lub ręcznik,nie mam przecieków zwłaszcza w kieszonkach Pupusia z podwójną gumką lub Bobolidera.
    W otulaczu Pulowym na ogół mam dwa wkłady od flipa lub składany Bobolidera i czarny Pupusia.
    Te kieszonki które mi przeciekały używam jako otulaczy kładąc wkłady na wierzch i też dają radę.
    Zaczynam podejrzewać,że skoro u mnie taki zestaw daje radę a u was nie to z mego synka kiepski "strażak"
    BASIA(20.01.2000)Ania(04.09.2009)Jaś(05.10.2011)

Uprawnienia umieszczania postów