Pokaż wyniki od 1 do 20 z 62

Wątek: Kasumi Felix

Mieszany widok

demona
    Guest

Domyślnie

ładny obrusik

Chustoholiczka Awatar glo
    Miejscowość
    w podróży

Domyślnie

wygląda jak wygląda, oszowo, czyli nie rusza mnie. ale skąd oni biorą te nazwy?

Chustomanka Awatar FatalFuchsia
    Miejscowość
    Holandia

Domyślnie

No coż, Butikuł ceny i ilości ma jak Artipoppe (jakoś przy tym drugim nikt nie protestuje)

Nie lubię naturów, ale ta konkretna chusta mi się podoba.

Chustopróchno Awatar Kreska

Domyślnie

A co to Artipoppe?
    Ania
    2008, 2011, 2013, 2018

Chustopróchno
    Miejscowość
    Warszawa, Skorosze

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Kreska Zobacz posta
    A co to Artipoppe?
    też jakieś takie fikuśne obrazeczki za duże pieniądze, ale z lamy czy innego luxa
    dostać je szansę mają chyba tylko krewni i znajome króliczycy

Chustoguru
    Miejscowość
    Sydney

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Kreska Zobacz posta
    A co to Artipoppe?
    A wstydz sie pytac (zartuje). Artipoppe to przyklad swietnego marketingu i podkrecania tryndow
    Daniel Ikenna 30.05.2010, Obinna Samuel 18.11.2011, Celestin Ejike 01.08.2014

Chustoholiczka Awatar Marciula
    Miejscowość
    Wrocław

Domyślnie

dla małego sprostowania (matko jaka ja natrętna jestem nie idzie mnie stąd wywalić....)
    50% konopi oszy jest super. Cena za szóstkę to raczej około 1000zł, nie 1200zł, ale i tak ogromna. Ta Boutique to kit, że limity. Ivory było 42szt, to dwa razy więcej niż zazwyczaj jednego rodzaju chusty u Artipoppe. Przy innych chustach z kolekcji nie podali ilości, bo pewnie jest więcej niż 60 - żaden to limit.... A i ceny już osza na te chusty zrobiła wyższe niż AP na swoje chusty(porównując składy...).
    Chcą, żeby klienci do nich wrócili, a im to znowu nie wychodzi.... Przepadli przez te losowania, to ich pogrążyło... A teraz chyba próbują odrobić straty tymi cenami
    Co do samego AP to dostać je szanse mają osoby, bardzo szybko obsługujące się stroną etsy oraz z mające szybki net... No i czas aby czekać.

Także moim zdaniem Felix nie dość, że brzydki, nie widać dobrze wzoru na zdjęciach(nie wiem czy to okinami czy rei? a może nowy wzór z falami?), to cholernie drogi bez powodu.
    Ostatnio edytowane przez Marciula ; 21-08-2013 o 13:04

Chustomanka Awatar FatalFuchsia
    Miejscowość
    Holandia

Domyślnie

Ja lubię Oschę nie za "limitowalność", ale za wygląd i właściwości. Mam lekkiego szmergla na punkcie art nouveau, jak zwiedzałam dom Mackintosha w Glasgow to mało się nie posikałam z wrażenia. No i co tu dużo mówić, to są naprawdę mocne, dobrej jakości szmaty, z którymi nie trzeba się tak cackać jak np. z Didkami czy Natkami (ktoś słyszał o przesuniętych nitkach czy rozejściach w Oszy?)

Jestem jedyną osobą u mnie "na dzielni", która nosi dziecko. Starsze panie, dzieci i psy szaleją za mną tak samo gdy wyskoczę w superlimicie jak i w sraczkowatym Martinie

Uprawnienia umieszczania postów