- Lehtia Amber (30% konopie 70% bawełna)
- Lehtia Fandango &
- Lehtia Scarlet (30% len 70% bawełna).
Dziś o 15.00
![]()
- Lehtia Amber (30% konopie 70% bawełna)
- Lehtia Fandango &
- Lehtia Scarlet (30% len 70% bawełna).
Dziś o 15.00
![]()
Chusta jak chusta (niezła), ale bonita! - gratuluję występu dla Nati!Pięknie wyglądasz!
![]()
kurcze, pierwsza Natka którą serio chciała bym mieć i do tego moje ulubione konopie!! choć wersja Scarlet najbardziej mi sie podoba, ale lnu nie chcę
ile toto będzie kosztować?
Przyjemnai jaka modelka
![]()
tez jestem cen ciekawa
Daniel Ikenna 30.05.2010, Obinna Samuel 18.11.2011, Celestin Ejike 01.08.2014
Mnie skojarzyła jako Rosalinda ze wzorem.
![]()
Ładne...Z ostatnio wprowadzanych natek, ta chyba najbardziej mi się podoba. szkoda, że dzieć już chodzący...
![]()
A mnie to ta środkowa Fandango najbardziej się w oko rzuciłaale chętnie bym te konopie spróbowała bo len już mam
![]()
Justyna.
Doradca Noszenia w Chuście i Nosidłach Miękkich Akademii Noszenia Dzieci (Kraków, czasem Krosno)
Adam 16.10.2009, Blanka 3.11.2011, Emil 6.09.2014
Świat to lustro. Twój świat zewnętrzny jest dokładnym odbiciem twojego wnętrza
Ło, jakie cuda! A Bonita jaka śliczna, fiufiu.
Dawno żadna natka tak mi się nie spodobała. Jakby ktoś złapał konopną piątkę i nie chciał, to proszę o mnie pamiętać.
Nigdy na nic nie polowałam u Nati.
edit: a ja właśnie obejrzałam ceny w angielskiej wersji sklepu Nati i mi przeszło jak ręką odjął, niestety. 130 euro konopną piątkę + kolejne 12 za przesył to jednak sporo.
Ja z chęcia przygarnę FANDANGO 4 lub 5, gdyby ktoś miał na zbyciu
![]()
Justyna.
Doradca Noszenia w Chuście i Nosidłach Miękkich Akademii Noszenia Dzieci (Kraków, czasem Krosno)
Basia 29/08/2009Jacuś 15/08/2012
Bycie położną grozi tym, że pęknie ci serce, ale to nic złego,
ponieważ wydostanie się w ten sposób mnóstwo miłości.
Staniesz się dzięki temu lepszą położną. [Stephen, mąż Iny May Gaskin]
Ja tylko dodam od siebie że len był twardy bo chusta nie była nawet wyprana do sesjiDostałam ją dosłownie dzień przed zdjęciami i już nie zdążyłam zmiękczyć w pralce. Tak więc przed praniem - dość sztywna, po praniu pewnie zmięknie trochę . Ale fakt - wygląda na dość nośną
![]()
Ala i Hania 2009, Ewa 2012
ja pierdziule, ale pięknecoś czuję, że mogą dziś być problemy z serwerem
mam 4,6m pełnowartościową i 3,6 z ok. cen. proszę o pw jeśli ktoś ma ochotę (pierwszeństwo dla Romy)
Justyna.