Pokaż wyniki od 1 do 6 z 6

Wątek: witam:-)

Chustonówka Awatar tigi
    Miejscowość
    Kraków

Domyślnie witam:-)

witam wszystkich użytkowników

jestem na etapie spodziewania się maluszka i w związku z tym prowadzę "badania rynku", a że mam wizję na używanie chusty i pieluch wielorazowych <chociaż na razie nie mam wielkiego pojęcia ani o jednym ani o drugim>, to z przyjemnością będę słuchać Waszych propozycji i porad w różnych wątkach tego forum

nie ukrywam, że jestem trochę przerażona ilością danych, no ale jakoś dam radę

pozdrawiam serdecznie!

Chusteryczka Awatar Stella
    Miejscowość
    Łódź

Domyślnie

Witaj, czytaj, pytaj ucz się
    Madzia 10.07.2004, Marcel 1.09.2008, Marek 29.12.2009 i Martynka 1.02.2012 - 1460 gram - 29 tydzień.

http://monikamnich.blogspot.com/

Chustomanka Awatar Pasiata
    Miejscowość
    Kraków/ Bochnia

Domyślnie

Witaj
    Certyfikowany Doradca Noszenia ClauWi® - konsultacje, warsztaty, pogadanki www.pasiata.pl
    Tosia 20.10.2008, Wojcieszek 30.03.2011

Chustofanka Awatar MamaHenia&Stasia
    Miejscowość
    Myślenice k./ Krakowa

Domyślnie

czytaj czytaj, witamy

Chusteryczka Awatar huskymama
    Miejscowość
    Zabrze

Domyślnie

Hello

Też jeszcze nie tak dawno błądziłam w temacie. Ciągle pytałam koleżanki czym się te "szmaty" od siebie różnią i czemu to takie drogie teraz wypróbowałam już kilka i w końcu wiem co to znaczy że dobrze odciąża i że się dobrze dociąga. W przypadku pieluch to była dopiero jazda, te wszystkie rodzaje materiały wkłady itd nie ogarniałam na początku tematu, a jak już ogarnęłam to i tak przeczytałam "pożegnanie z pieluszkami" i skończyło się na EC i 2 wełnianych otulaczach ecodidi , w które namiętnie pakuje tetrę i wszystko co się nadaje. Mąż zachwycony bo pralka idzie raz na tydzień i to czasem tylko dlatego że boję się żeby mi te szmatki nie zgniły pozdrawiam i powodzenia życzę, bo początki najgorsze.

Chustomanka Awatar dzieckoziemi
    Miejscowość
    Dublin

Domyślnie

Witaj i nie bój się - forum się wydaje nie do ogarnięcia na początku, ale szybko opanujesz nawigację.
    "Szczęście to takie NIC, które może być WSZYSTKIM."

Uprawnienia umieszczania postów