witajcie,
najpierw przekopalam cale forum, troche popisalam, potem udalo mi sie kupic na waszym chustostraganie kolkowa bb (dzieki aniamik), a dopiero teraz sie witam. no tak, lekki chaos w kolejnosci, przepraszam
u mnie wszystko zaczelo sie w kilka dni po narodzinach gucia. zadzwonila do mnie kolezanka (doswiadczona chustomama, zaglada tez do was) i opowiedziala mi o zbawiennej mocy chust. na poczatku bylam bardzo oszolomiona nowa sytuacja zwiazana z pierwszym dzieckiem, ale jak opanowalam sytuacje (po 3-4 tygodniach), wrocilam do tematu chust, zaczelam przekopywac siec. zamowilam pierwsza chuste: elastyczna kosc sloniowa lenny lamb (d-o-s-k-o-n-a-l-a!!! juz znalazla nowego wlasciciela) oraz kieszonke z chusty.pl (takze fanstastyczna). potem maz tez zapragnal tez nosic i znalazl chuste elastyczna MaM ECO SET ze sklepu vega (wspaniala!!!). baaaardzo sie nakrecilismy. w miedzyczasie powstal we w-wku klub kangura i poznalam fajne dziewczyny z wloclawianka asia1306 na czele![]()
moj gucio polubil noszenie od razu. wspaniale sie w chuscie wycisza, relaksuje, odkrywa swiat z ciekawej perspektywy noszacegocud-miod!
teraz dostalam od kolezanki tkana chuste na probe, niedlugo planujemy sie calkowicie przerzucic z elastycznej na tkana i poszukuje TEJ jedynej
troszke sie rozpisalam, ale taki milo powspominac. gucio konczy 4,5 miesiaca, tak bardzo sie ciesze, ze chusty nas zamotaly...
pozdrawiam!

), a dopiero teraz sie witam. no tak, lekki chaos w kolejnosci, przepraszam
Odpowiedz z cytatem