Pokaż wyniki od 1 do 20 z 90

Wątek: Te legendarne stare didki, których nie przebije nic...

Mieszany widok

Chustopróchno
    Miejscowość
    Warszawa, Skorosze

Domyślnie

Ach to prawda! Duduski tez klasse!

Chustoholiczka Awatar brikola
    Miejscowość
    Opole

Domyślnie

czy ktos wspominał tu o wełnianych skowronach? też imo boska chusta

Chustomanka Awatar FatalFuchsia
    Miejscowość
    Holandia

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez brikola Zobacz posta
    czy ktos wspominał tu o wełnianych skowronach? też imo boska chusta
    Mogę Offtopnąć? Czy jest na sali jakiś wełniany ekspert? Od czego zależy to, że jednych ludzi wełna "gryzie", a drugich nie? Nie mam wrażliwej skóry, raczej taką po byku, a wełniane rzeczy gryzą mnie strasznie odkąd pamiętam (traumatyczne przeżycia z eleganckim sweterkiem z PeWeXu w wieku lat 6) Wełniane chusty również bardzo mnie obżerają.

Chustomanka Awatar koleszna
    Miejscowość
    lubuskie

Domyślnie

Ja się za bardzo nie znam, ale po moich próbach z wełną doszłam do wniosku, że merynoskowa w ogóle nie gryzie nic a nic, a alpaki i inne takie gryzą jak diabli, przynajmniej mnie

Chustoholiczka Awatar MartaS
    Miejscowość
    Warszawa

Domyślnie

o... jeśli chodzi o skowronki to mi się przypomniały te z jedwabiem. Pamiętam jak przysłała mi je do ponoszenia IwontaG... To był szał
    Ala i Hania 2009, Ewa 2012

Chustoholiczka Awatar morepig
    Miejscowość
    Birmingham/UK

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez FatalFuchsia Zobacz posta
    Mogę Offtopnąć? Czy jest na sali jakiś wełniany ekspert? Od czego zależy to, że jednych ludzi wełna "gryzie", a drugich nie? Nie mam wrażliwej skóry, raczej taką po byku, a wełniane rzeczy gryzą mnie strasznie odkąd pamiętam (traumatyczne przeżycia z eleganckim sweterkiem z PeWeXu w wieku lat 6) Wełniane chusty również bardzo mnie obżerają.
    ja np jestem uczulona i każda wełna mnie gryzie.. każda. merynoski na pupkę dla niemowlęcia też

pocketsfullofmemories.co.uk - Life & Kids Photography
    i na fb
    kolorowe śniadania - dopudelka i na fb

Chustofanka
    Miejscowość
    Skierniewice

Domyślnie

Jakoś tak na początku lata poszła w świat ostatnia chusta moja. Zostawiłam sobie tylko poucha o to był bład. Sporo wyjeżdżamy i Ewa zawsze ląduje w pouchu na spacerach i wycieczkach - nie powiem - lepsze to niż nic, no ale na dłuższą metkę brakuje mi wiązanki.
    Przyszłam popatrzć co by tu kupic. I dzięki temu watkowi i swoim niemalym doświadczeniom (na pewno grubo ponad 100 chust się przewineło przez moje ręce) wybiłam sobie z głowy nowości.
    Rozejrzę się za porządnym starym indiaczem niebiesko-bialym, albo iryskiem energetycznym. Nie ma fajniejszych i bardziej nośmych chust IMHO.
    Mama Marty (12.03.2005) i Ewy (21.01.2010)

Chustoholiczka Awatar madzi

Domyślnie

kasiak, kope lat!!!

Chusteryczka Awatar lalika
    Miejscowość
    Opole

Domyślnie

Mam stare (nawet nie tak bardzo, ale jeszcze z porządnej serii), indio niebiesko-białe i zostawiam w domu. Nosiłam latem prawie 2-latka, plecaczki wychodziły jak marzenie, dziecko zamurowane, można było chodzić godzinami. Wygląd chusty jedyny w swoim rodzaju. W ogóle wzór indio to jest mistrzostwo świata.
    Wiadomo, że ja akurat jestem fanką mossa (tego z wełną). Mnie nie gryzł, a nosił jak czołg, tylko kolor troszkę nie mój (w odróżnieniu od wyrazistego niebiesko-białego bawełniaka). Kurczę, nawet nitki nie ma żadnej uszkodzonej.
    Z innych, to aare z wełną (pasiak z wełną) - drugi czołg, pewniak. Ale chyba nikt się nią tak nie zachwycał jak ja

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów