Pokaż wyniki od 1 do 20 z 22

Wątek: Pluplu, kieszonka (chinki)

Mieszany widok

Chustomanka
    Miejscowość
    Polska

Domyślnie

Kupiłam 2 zwykłe kieszonki Pluplu na próbę i 2 wkłady węglowe, jak dla mnie super nie lubię chinek, mam z nimi złe skojarzenia, ale te pieluszki są naprawdę warte zakupu. Po pierwsze NIE ODCISKAJĄ SIĘ! to jest pierwsza rzecz na którą patrzę po zakupie. Jeśli jakaś pieluszka się odciska od razu ją sprzedaję. Nie miałabym serca zakładać pieluszek, które robią pręgi na skórze. Nie przeciekają, idzie je dobrze dopasować (mała od urodzenia ma chude nóżki), wkłady są mięsiste, więc jeden wkład wchłania więcej sików niż taki zwykły mikrofibrowy. Wzory kieszonek też są dosyć ładne, ale czekam na więcej

Domyślnie

Ja używam pieluszek Pulpul i jestem z nich zadowolona, niestety 1 z pięciu pieluszek już po drugim praniu się rozwarstwiła i trzeba było się jej pozbyć. Dla porównania używam też pieluszki babyland, które też dają radę, ale nie tak jak PulPul.

Chustonówka Awatar malila
    Miejscowość
    Ciechanów

Domyślnie

no mi niestety rozwarstwiła się już trzecia pieluszka od nich

Chustofanka Awatar luthien

Domyślnie

Ja używałam różnych polskich chinek [jak to dziwnie brzmi] i z tych jestem najbardziej zadowolona. Bardzo fajnie wykrojone, łatwo się dopasowują.

Domyślnie

... u nas się sprawdzają, podwójny rząd nap w pasie pozwala dobrze dopasować do nóżek, bez przecieków póki co - używamy od 2 tygodni. Jakość dobra relatywnie do ceny. Prawdą jest że nowe posiadają chemiczny nieprzyjemny zapach - przed pierwszym użyciem prałam 3 razy.

Uprawnienia umieszczania postów