Kurcze ostatnio właśnie przyuważyłam, że zmienili nazwę, ale tego kroju pieluch nie widziałam, zaciekawiły mnie... tylko jakoś tak wzory raczej w większości takie babskie...
Kurcze ostatnio właśnie przyuważyłam, że zmienili nazwę, ale tego kroju pieluch nie widziałam, zaciekawiły mnie... tylko jakoś tak wzory raczej w większości takie babskie...
Moje kochane chłopaki: G. 15.04.09 i A. 17.03.13
Właśnie dostałam od nich odpowiedź,że troszkę źle uszyte są,bo gumki po boczkach są bardzo długie,ale ponoć sprawdzają się super,bo nie przeciekają nawet w nocy,a gumeczki na brzuszku są ponoć bardzo delikatneNie podoba mi się tylko jedno,że jak dodawałam tu link to cena była 19zł,a teraz w ciągu kilku godzin wzrosła :/
Ostatnio edytowane przez lilith83 ; 15-08-2013 o 20:19
Faktycznie inne... Nie spojrzałam w link wcześniej, przepraszam![]()
faktycznie cena wzrosła...
Junior 2011
Oleksander2016
Zośka 2021
Kupiłam niedawno dwie kieszonki Pluplu - pierwsze wrażenie: bardzo intensywny chemiczny zapach, którym przesiąkło całe pranie
Dopiero po drugiej przepierce założyłam je dziecku i niestety przeciek był po niecałej godzinie (1 wkład mikrofibrowy). Dzisiaj odbyła się druga próba - pieluszka z jednym wkładem wytrzymała 3 godz. spacer!Początkowo uznałam je za badziew, a teraz uważam, że są ok
![]()
Testuję obecnie dwie "tradycyjne" kieszonki Pluplu i jak je porównuję ze starym Babylandem, którego wyp**** do kosza na śmieci z dziką satysfakcją, to jest niebo, a ziemia. Pul jest lepszej jakości już na pierwszy rzut oka, napy lepiej rozłożone. No i mam do nich wkłady węglowo-bambusowe, które są imho genialne!
Może Pluplu to nie jest mercedes w moim stosiku, ale zdecydowanie są lepsze, niż się spodziewałam!
Doula. Mama małej Polki, urodzonej16 czerwca 2012.