Pokaż wyniki od 1 do 20 z 243

Wątek: niszczenie się bambusa

Mieszany widok

Chusteryczka Awatar melodi
    Miejscowość
    Kraków

Domyślnie

Z moich wkładów bambusowych to nie będzie co sprzedawać po odpieluchowaniu
    '12 Norbi 86 > 66 kg !!!

'Masz w sobie coś, co możesz pokazać tylko wybranym.'

Chustomanka Awatar fensterka

Domyślnie

zdarzylo mi sie ostatnio kilka razy dodac do prania nappy fresh i pieluchy z bambusa uległy prawie ze rozkładowi, piekna tetra w sówki rozłazi sie przy delikatnym zapieraniu z kupy, masakra jakas, to nappy jest winowajaca? jak myslicie?
    Problem w tym, że jest nas czterech
    Rafał mąż- 2003, Eryczek- 04.2010, Tymusiek- 05.2012, Staś- 10.2014
    i każdy chce przy Tobie LEŻEĆ.

Chustomanka

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez fensterka Zobacz posta
    zdarzylo mi sie ostatnio kilka razy dodac do prania nappy fresh i pieluchy z bambusa uległy prawie ze rozkładowi, piekna tetra w sówki rozłazi sie przy delikatnym zapieraniu z kupy, masakra jakas, to nappy jest winowajaca? jak myslicie?
    myślę, że to bardziej temperatura jej szkodzi. Też załatwiłam sobie jedną tetrową bambusową pieluszkę. Wrzuciłam po praniu do suszarki i naciągnęłam, niestety nie wytrzymała tej próby. Inna prana w temp 60 stopniach i suszona zwyczajnie działa do dzisiaj.
    Lolipopy frotowe bambusowe wkłady trochę wyłysiały ale bardzo mocno je od 2 lat eksploatuję. W ogóle uważam, że bambusowe wkłady są bardzo przyjazne dla skóry i miękkie, dużo lepiej mi się sprawdzają niż bawełniane, które są bardziej zbite i nie chłoną tak jak bambusowe. Z bambusowej froty łatwo też sprać kupę, a z bawełny dużo trudniej.

Chustomanka Awatar sylviontko

Domyślnie

nie sądzę, że wysoka temperatura niszczy bambus, ja od początku piorę w 60 st i suszę w suszarce i wkłady i formowanki i tetrę bambusową i nic im się nie dzieje, prócz tego, że tetra bambusowa się sfilcowała.
    kurczak 16.03.2010
    kurczaczek 8.05.2011

www.kokosi.pl - sklep z pieluszkami , podpaskami i akcesoriami dla mam i dzieci.
    _
    BLOG**PIELUSZKI_KoKoSi**
    Facebook

Chustomanka

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez sylviontko Zobacz posta
    nie sądzę, że wysoka temperatura niszczy bambus, ja od początku piorę w 60 st i suszę w suszarce i wkłady i formowanki i tetrę bambusową i nic im się nie dzieje, prócz tego, że tetra bambusowa się sfilcowała.
    to dotyczyło tetry bambusowej.
    Wkłady z froty bambusowej działają po suszarce bez zarzutu, ale tetra się kurczy i filcuje.

Chustomanka Awatar sylviontko

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez NEMO Zobacz posta
    to dotyczyło tetry bambusowej.
    Wkłady z froty bambusowej działają po suszarce bez zarzutu, ale tetra się kurczy i filcuje.
    fensterka napisała "pieluchy z bambusa" i że "tetra bambusowa w sówki..." więc odniosłam się do pieluch z bambusa, co dla mnie jest to samo co formowanki, tetry itp...
    kurczak 16.03.2010
    kurczaczek 8.05.2011

www.kokosi.pl - sklep z pieluszkami , podpaskami i akcesoriami dla mam i dzieci.
    _
    BLOG**PIELUSZKI_KoKoSi**
    Facebook

Chusteryczka Awatar Magenta
    Miejscowość
    Polska Pn

Domyślnie

mam trzy pieluszki tetrowe sfilcowane, takie już kupiłam, sa super na wkłady lub jako dodatkowy, miękko się układaja, można ułożyć jak się lubi

Uprawnienia umieszczania postów