Pokaż wyniki od 1 do 20 z 243

Wątek: niszczenie się bambusa

Mieszany widok

Chustomanka

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez sylviontko Zobacz posta

tetry bambusowej się nie rozciąga, bo od razu robią się dziury. Kiedyś, jak reklamowałam tetrę, usłyszałam, że ona nie jest do używania jako pielucha, tylko bardziej jako okrycie, że to co się z nią dzieje, to wina złego użytkowania, prania itp...
    Sądzę, że jakbym wysłała im ich frotę, która wyłysiała po kilku miesiącach, postawiliy oczy w słup.
    tzn że powinni ją nazwać kocyk a nie tetra? Bo tetra kojarzy mi się jednak z pieluchą, i rzeczywiście nie powinno się jej rozciągać po praniu, szczególnie na mokro.

Chustomanka Awatar sylviontko

Domyślnie

larwunia mam jeszcze pytanie, czy masz ode mnie formowanki takie z trochę innej froty bambusowej? bo zamówiłam inaczej robioną, inna technologią i wkłady rednie i małe i formowanki właśnie z niej szyję - czy ona też Ci łysieje.

bianka pewnie chodzi o splot jak w tetrze, dlatego tak to nazywają, ale masz rację, skoro ma służyć jako kocyk, to powinni tak nazwać...
    kurczak 16.03.2010
    kurczaczek 8.05.2011

www.kokosi.pl - sklep z pieluszkami , podpaskami i akcesoriami dla mam i dzieci.
    _
    BLOG**PIELUSZKI_KoKoSi**
    Facebook

Chustomanka Awatar larwunia
    Miejscowość
    Poznań

Domyślnie

larwunia mam jeszcze pytanie, czy masz ode mnie formowanki takie z trochę innej froty bambusowej? bo zamówiłam inaczej robioną, inna technologią i wkłady rednie i małe i formowanki właśnie z niej szyję - czy ona też Ci łysieje.
    Formowanek bambusowych nie mam z tegoż właśnie powodu, nie odważyłam się zaryzykować, ale mam Twoje wkłady średnie brązowe - one na razie nie przejawiają oznak łysienia - kupowane w czerwcu i we wrześniu. Ale nie wiem czy to taka trochę inna frota ?
    Moje kochane chłopaki: G. 15.04.09 i A. 17.03.13

Chustomanka

Domyślnie

myślę że nie chodzi tu jednak o rodzaj i skład bambusa, bo ewidentnie w jednym miejscu na pieluszce jest łyso a w innym nie, widziałam też tu na forum dziurawe wkłady od CP i AppelCheeks, wiec to trochę dziwne

Uprawnienia umieszczania postów