mi sie dra wklady z Itti Bitti sio. szczolnie przy napkach- robia sie dziury. ale nie podczas uzytkowania, tylko z pralki wyciagam porwane/dziurawe.
mi sie dra wklady z Itti Bitti sio. szczolnie przy napkach- robia sie dziury. ale nie podczas uzytkowania, tylko z pralki wyciagam porwane/dziurawe.
18.11. 2009
16.06. 2012![]()
09.12.2019![]()
Bambus mi tez łysiejeI się w nim dziury robią
![]()
'12 Norbi86 > 66 kg !!!
'Masz w sobie coś, co możesz pokazać tylko wybranym.'
Po tym, jak szlag trafił moją tetrę bambusową, zaczyna się problem z frotą. Co nieco zaczyna mi łysiećW jednym wkładzie zrobiła się już dziurka. Włókna bambusowe chyba do mocnych nie należą.
Społecznie: www.dobrzeurodzeni.pl
Ja piorę zawsze na 60stopni w trybie eko. Jakoś nie mogę się przemóc do prania poniżej tych 60 stopni.
'12 Norbi86 > 66 kg !!!
'Masz w sobie coś, co możesz pokazać tylko wybranym.'
i u nas ten problem, kiedyś tylko wkłady bambusowe, potem i formowanki ;/ i z 5szt tetry bambusowej szlak trafił ;/
niektóre wkłady w porę choć tyci odratowałam obszywając np flanelą...
nie wiem w czym tkwi problem, bo piorę w 40st, w woreczkach, staram się prać codziennie lub drugi dzień...
nie trzymać długo w wiadrze i przepłukiwać a i tak szlak trafia ;/ najbardziej żal mi tetry ;/
Junior 2011
Oleksander2016
Zośka 2021
Hm a macie foty jakichś łysiejących bambusów? Moje się tylko sztywne jak podeszwa buta robią i ostre jak tarka :/ ale oprócz zbijania się nie widzę nic...ja mam pieluchy close parents
Kasia-mama Liwii (11.2007) i Maciusia (06.2011)
O, to super. U mnie jednak konopie twardniejąGeneralnie są sztywniejsze od bambusa i to mi w nich przeszkadza.
Formowanki bambusowe dają póki co radę. W jednej wystrzępiła się jedynie kolorowa tkanina bambusowa na zewnątrz i to po raptem drugim praniu, więc zareklamowałam, ale poza tym jest póki co ok. Obym nie napisała tego w złą godzinę![]()
Społecznie: www.dobrzeurodzeni.pl
u mnie jedynie wkłady z mikrof. są niezmiennie takie samepieluszki flanelowe agny też nie dały rady.
nie wiem może mam jakąś dziwną pralkę/ wodę czy coś![]()
mi się bambusy wycierają odkąd mam wirowanie na 1100, kiedyś 800 - czy to może byc powód ?
Bartek 02.05.2007Ksawery 07.08.2010
Sara 28.04.2012
U mnie wklady bambusowetroszke tylko wylysialy piore w zakresie 40-60 st. Wkladki mikrofibrowe super sie trzymaja, konopne mam 2 i tez zero uszczerbkow na zdrowiu
Powiedzcie proszę, po jakim czasie używania wkładek bambusowych się tak wam dzieje? Macie od nowości, odkupione?