Zdecydowanie taki urokNic nie naciągaj, bo zaraz nitki pójdą i będzie po tetrze
Możesz najwyżej rozcierać ją w dłoniach, ale też delikatnie.
(Wysłane z telefonu.)
Zdecydowanie taki urokNic nie naciągaj, bo zaraz nitki pójdą i będzie po tetrze
Możesz najwyżej rozcierać ją w dłoniach, ale też delikatnie.
(Wysłane z telefonu.)
Społecznie: www.dobrzeurodzeni.pl
Jedną już potargałamale ta którą naciągałam delikatnie się nie podarła.
Szkoda jednak, bo materiał nowy jest bosko miękki i przyjemny, a żywot tetry za dwie dychy mniej niż dwa miesiące to jednak lekka przesada...
Janka - jesień 2013, Hanka - sierpień 2016, Leon - październik 2019
Ja mam tetrę bambusową pokurczoną, ale nie narzekam, łatwiej ją złożyć niż taką dużąale dobrze że napisałyście że może popękać bo ja po praniu naciągam :/
Zaczęły mi niektóre wkłady łysiec. Zastanawiam się, czy to nie kwestia pralki, bo odkąd mam nową pralkę (Bosch) wkłady są sztywniejsze i troszkę lysieja.
Z moich wkładów bambusowych to nie będzie co sprzedawać po odpieluchowaniu![]()
'12 Norbi86 > 66 kg !!!
'Masz w sobie coś, co możesz pokazać tylko wybranym.'
zdarzylo mi sie ostatnio kilka razy dodac do prania nappy fresh i pieluchy z bambusa uległy prawie ze rozkładowi, piekna tetra w sówki rozłazi sie przy delikatnym zapieraniu z kupy, masakra jakas, to nappy jest winowajaca? jak myslicie?
Problemw tym, że jest nas czterech
Rafał mąż- 2003, Eryczek- 04.2010, Tymusiek- 05.2012, Staś- 10.2014
i każdy chce przy Tobie LEŻEĆ.
myślę, że to bardziej temperatura jej szkodzi. Też załatwiłam sobie jedną tetrową bambusową pieluszkę. Wrzuciłam po praniu do suszarki i naciągnęłam, niestety nie wytrzymała tej próby. Inna prana w temp 60 stopniach i suszona zwyczajnie działa do dzisiaj.
Lolipopy frotowe bambusowe wkłady trochę wyłysiały ale bardzo mocno je od 2 lat eksploatuję. W ogóle uważam, że bambusowe wkłady są bardzo przyjazne dla skóry i miękkie, dużo lepiej mi się sprawdzają niż bawełniane, które są bardziej zbite i nie chłoną tak jak bambusowe. Z bambusowej froty łatwo też sprać kupę, a z bawełny dużo trudniej.
nie sądzę, że wysoka temperatura niszczy bambus, ja od początku piorę w 60 st i suszę w suszarce i wkłady i formowanki i tetrę bambusową i nic im się nie dzieje, prócz tego, że tetra bambusowa się sfilcowała.
kurczak 16.03.2010![]()
kurczaczek 8.05.2011
www.kokosi.pl - sklep z pieluszkami , podpaskami i akcesoriami dla mam i dzieci.
_
BLOG**PIELUSZKI_KoKoSi**