Pokaż wyniki od 1 do 7 z 7

Wątek: Zosia będzie miała swoją piewszą chustę :)

Mieszany widok

Chustonówka

Domyślnie Zosia będzie miała swoją piewszą chustę :)

Witajcie,

Jestem Ania. Niedawno zostałam szczęśliwą mamą i mieszkanką warszawskiego Bemowa. Zośka jest cudowna i dziś skończyła 10 tygodni. Podobnie jak mama i tata bardzo lubi się przytulać i my też chcemy mieć Ją jak najbliżej.

Chustowanie zawsze wydawało mi się interesujące, ale dopiero teraz kiedy kręgosłup odmawia posłuszeństwa, spacery w wózku są źródłem stresu i płaczu, a ograniczenia architektoniczne utrudniają przemieszczanie postanowiłam zgłębić temat

Jestem troszkę zabieganą mamą i boję się że sprawne wiązanie chusty zajmie mi wieki dlatego na początek chyba zdecyduję się na chustę kółkową...choć jakoś z drugiej strony gdzieś tam głęboko czuję, że nie ma aż tak dużego potencjału jak chusty wiązane... ale cóż od czegoś trzeba zacząć

Pozdrawiam ciepło,
    Ania

Chustoholiczka Awatar samasia
    Miejscowość
    Warszawa Jelonki

Domyślnie

Hej, ja też mam Zosię (4-miesięczną) i też jestem z Bemowa, a dokładniej z okolicy Hali Wola i ratusza Chcesz, to możemy się spotkać na spacerku na obgadanie chust Mam kółkową i tkaną do pomacania

Chustomanka Awatar annmay
    Miejscowość
    Warszawa - Żoliborz

Domyślnie

Cześć! Też jestem Ania i marzę o córeczce Zosi
    Zachęcam do spróbowania jednak chusty tkanej, daje znacznie więcej możliwości i jest mniej obciążająca dla kręgosłupa. Kółkowa raczej na szybkie dojścia i krótsze spacerki.
    Jak będziesz potrzebowała pomocy to służę radą

Doradca Noszenia ClauWi®

Miejscowość
    Warszawa Jelonki

Domyślnie

Kółkowa też nie jest wcale taka łatwa, wymaga wprawy i pamiętania o wielu elementach, bo inaczej kółko ląduje gdzieś na piersiach albo jeszcze niżej A wczoraj, o zgrozo, niechcący wsadziłam Zosię do kółkowej na odwrót, tak że trzeba było pociągać za przeciwne krańce chusty na kółkach, żeby ją dociągać... No, nieważne Wniosek jest taki, że do każdej chusty potrzeba trochę cierpliwości i treningu Albo osoby, która wszystko pokaże - najlepiej doradczyni chustowej

Chustonówka

Domyślnie

Samasia bardzo chętnie przyjrze się chustom z bliska ! Ją mieszkam niedaleko mcDonalds na końcu gorczewskiej więc nie tak daleko
    Annmay - dzięki, pomoc na początku mojej przygody z chustami nieoceniona

Miejscowość
    Warszawa Jelonki

Domyślnie

Spokojnie w zasięgu spaceru To się polecam, pałętamy się tu codziennie

Uprawnienia umieszczania postów