Oj dziewczyny jakie jestescie mile, dzieki![]()
Moj starszy synek fascynuje sie rycerzami, piratami (dlatego te pirackie czaski na babylegsach tez). Bede miala tez nowe, bardziej kobiece ubranko na beco![]()
Oj dziewczyny jakie jestescie mile, dzieki![]()
Moj starszy synek fascynuje sie rycerzami, piratami (dlatego te pirackie czaski na babylegsach tez). Bede miala tez nowe, bardziej kobiece ubranko na beco![]()
Lizzy, przymierzałaś już sporo nosideł. Powiedz, czy któreś byś polecała dla dwulatka (długiego)? Bo tak kusisz i kusisz, a ja niedługo pewnie będe się zastanawiała nad kupnem czegoś nowego![]()
Hej dla dlugiego dwulatka... mhm, nie mam dlugiego dwulatkaWydaje mi sie, ze APLX, ergo, beco by sie nadawalo, jest jeszcze toddler patapum, ale tej wersji nie przymierzalam. Moze jetpak tez bedzei ok, bo jest dlugi. Ergo ma krotszy panel, ale 2 latek pewnie i tak raczki bedzie wyjmowal z nosidla.
Słuchajcie ja dopiero jak przczytałam o tym to zauważyłam te czaszki![]()
ale jestem spostrzegawcza.
A oprócz baby legs to są jeszcze jakieś inne fajne nowości ( przynajmniej jak dla mnie to nowość) ?
no wlasnie dla swojego dlugiego dwulatka i dla tatusia tego dwulatka co go bedzie w koncu nosil, nosze sie z zamiarem zakupienia papatum toddlera.
Wyglada szczerze mowiac na zdjeciach na dluzszy od typowych ergonomicznych no i ma neutralny wyglad co jest warunkiem koniecznym i sprzaczki tez ma i to juz w ogole jest warunek nie do przeskoczenia dla mojego malza. Chcialabym tylko znac opinie noszacych w tym toddlerze?
PolanQuinha, a możesz wrzucić jakiegoś linka?
Już znalazłam http://www.patapum.com/
He, he, i zamówiłam.Coś mnie podkusiło!
Co prawda Beco ładniejsze, wyglądają też na lepiej zrobione i mają więcej możliwości regulacji, ale patrzyłam w niemieckich sklepach - są dużo droższe od Patapum-ków (oglądałam te 4-tej generacji, cokolwiek to znaczy)![]()
Kto wie, może przy następnych (kurcze, widziałyście tą końcówkę, podświadomość jest STReZNA!) dzieciach wypróbuję i Beco, i Ergo.
Teraz prześledziłam wszystkie wypowiedzi Lizzy i znalazłam tą o cenie Beco. Buuuu! Wcale nie taka tragiczna.
Lizzy, Kusicielko, tłumaczę sobie, że to dla męża jest, ale ciekawe, czy dam mu ponosić!
Hej, gratuluje, w patapum tez fajnie sie nosiCzy zamowilas toddler patapum czy baby patapum? Ja przymierzalam tylko baby p. A jaki kolor zamowilas, bardzo jestgem ciekawa!
Moze ktoras z szyjacych bedzie mogla uszyc wam kolorowa koszulke na to patapum?
Mialam kilka pytan o beco, ale znalezc uzywane w UK jest teraz cholernie ciezko![]()
Lizzy, zamówiłam toddler patapum, bo Kuba jest dosyć długi i ciężki. Kolor khaki. Mimo zdjeć na TBW, w których dzieciaczki w krótkim rękawku w czarnym i granatowym "latały" jakoś nie mogłam się przekonać, że nie będzie s_Kuba_nego grzało w lecie. Ten khaki i "męski" i letni, jakoś musiałam pogodzić. A o koszulce też już myślałam, albo o jakiejś kolorowej kieszonce jak w Moshi. Też by mogło fajnie wyglądać. Jakby co, to do Marty się zgłoszę.
A tu ciekawostka na TBW:
http://www.thebabywearer.com/forum/show ... ht=Patapum
wymiękłam, jak zobaczyłam!
Kajkasz, no strasznie Cie przepraszam ale juz wczoraj nie doczytalam, ze poprosilas mnie o tego linka.
Ja chyba tez kupie toddlera ale chetnie poslucham od Ciebie jak sie nosi bo u nas chyba jeszcze nikt nie ma takiego - bedziesz pierwsza! No i to jest bossski pomysl z ta koszulka
Kajka, ja gdybym miala zamawiac papatuma, to tez wlasnie Khaki, dobry wybor!
Ku przestrodze, Beco Butterfly:
http://www.thebabywearer.com/forum/show ... p?t=223103
A mnie te wszystkie sprzączki przestają przeszkadzac. lizzy9-kusisz okropnie!
www.gugu-gaga.pl chusty Didymos i nosidła KiBi
gugu-gaga.pl na Facebooku
Łucja 23.03.06.&Milana 10.06.09.&Marshall 11.03.14.
O beco butterfly, tzn innym modelu, czytalam juz ten artykul na TBW.
Kochane, właśnie porozmawiałam z Anią Wrobą i okazało się, że przepłaciłam trochę kupując w Niemczech...no ale jak się nie wie to się płaci :x
Na stronie sprzedawcy jest oficjalna informacja o akcji zwrotów i wymiany Baterflajów. Mój się niestety załapał na tę akcję ale już w trakcie wysyłki. Więc zawracają go z drogi do Europy, poprawiają i wysyłają ponownie...
Wrr....no i poczekam sobie około 6 tygodni od teraz - zamiast 3...
No ale mus to mus...
Przykro mi slyszec, ze masz take problemy z butterfly beco. Mam nadzieje, ze problem zostanie dosc szybko naprawiony i juz niedlugo bedziesz moga cieszyc sie swoim beco![]()
W zwiazku z istniejacymi problemami z beco butterfly, znalezc inny uzywany model beco jest teraz strasznie trudno... To jest jak szukanie igly w stogu sianaUzywanych prawie nie ma na sprzedaz, a jak juz sa, to sa teraz drozsze niz ja placilam za swoje i od razu sie sprzedaja...