Pokaż wyniki od 1 do 20 z 201

Wątek: Nosidlo Kibi

Mieszany widok

Chustodinozaur Awatar panthera
    Miejscowość
    okolice warszawy, później Gdańsk, Wrocław i znów pod Warszawą. aktualnie Gdynia :)

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Mikalina Zobacz posta
    Może ktoś mi powie właśnie jak wysoko powinnam dać panel w nosidle ?
    to od wzrostu dziecka zalezy. główka ma być na wyskosci mniej więcej twojej brody. tak "na całusa" czyli zebys mogła dziecko cmoknąć w główkę.
    im wyzsze dziecko tym niżej zapina się pas biodrowy. oczywiście w granicach bezpieczeństwa. ja Tomka w bondo zapinałam tyz nad talią teraz w talii (jesli z przodu) a nad talią jeli z tyłu- tak zeby oczy były tuz nad linia ramion.
    Ostatnio edytowane przez panthera ; 25-09-2014 o 13:20
    Damian 07.01.2005
    Maciek 07.09.2009
    Tomek 17.04.2014

J15.01.2013 [']

1% Maciek
    https://subkonta.jim.org/nasze-dzieci/profil?id=778572

uwaga: znikam na weekendy: odwyk i czas dla rodziny

Chusteryczka
    Miejscowość
    Gdanisk

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez panthera Zobacz posta
    to od wzrostu dziecka zalezy. główka ma być na wyskosci mniej więcej twojej brody. tak "na całusa" czyli zebys mogła dziecko cmoknąć w główkę.
    im wyzsze dziecko tym niżej zapina się pas biodrowy. oczywiście w granicach bezpieczeństwa. ja Tomka w bondo zapinałam tyz nad talią teraz w talii (jesli z przodu) a nad talią jeli z tyłu- tak zeby oczy były tuz nad linia ramion.
    Dzięki za odpowiedź, ale chyba źle się wyraziłam. Chodziło mi o to czy materiał ma być na uszkach, czy na karku czy w którym miejscu ? Bo jest regulowany.
    Maj 2014 i Marzec 2016

Chustonówka

Domyślnie

Dzięki za odpowiedź, ale chyba źle się wyraziłam. Chodziło mi o to czy materiał ma być na uszkach, czy na karku czy w którym miejscu ? Bo jest regulowany.
    Mój synek (7mc) ma krawędź panelu w połowie policzków, tak, żeby mógł się rozglądać. Jak uśnie to troszkę podnoszę. Dziś zapięłam też dodatkowo kapturek
    Nie wiem jednak czy to całkiem poprawnie.

Chustodinozaur Awatar panthera
    Miejscowość
    okolice warszawy, później Gdańsk, Wrocław i znów pod Warszawą. aktualnie Gdynia :)

Domyślnie

u dziecka sztywno trzymającego głowe i nie śpiącego - wystarczy na karczku albo i niżej, a nawet raczki można wyjąć jak stabilnie siedzi. jak zaśnie obowiązkowo główkę podtrzymać (nie wiem jak w kibi - czy lepiej kapturkiem czy podciągnąć panel)
    Damian 07.01.2005
    Maciek 07.09.2009
    Tomek 17.04.2014

J15.01.2013 [']

1% Maciek
    https://subkonta.jim.org/nasze-dzieci/profil?id=778572

uwaga: znikam na weekendy: odwyk i czas dla rodziny

Chusteryczka
    Miejscowość
    Gdanisk

Domyślnie

Dzięki, czyli dobrze robię