Dziewczyny,

Mam nadzieję, że nie narozrabiam już więcej, ale muszę się trochę wytłumaczyć, bo wyszłam na jakąś straszną naciągaczkę.

Najpierw jednak przepraszam, za umieszczenie tu wcześniej pewnej informacji, która już została usunięta.

Dla wtajemniczonych
Niestety z tymi zakupami w czechach wcale nie jest tak kolorowo.

Sama wcześniej złożyłam zamówienie u innej forumowiczki, bo było taniej (od producenta) i dla mnie wygodniej
Niestety producent nie chce już realizować zamówień poza czechy.

Mi baaardzo zależało, bo z chustą sobie nie radzę a ząbkującego synka noszę na rękach cały czas. Napaliłam się na KiBi m.in. po tym wątku .

Przy okazji szykowałam składkowy prezent dla mojej koleżanki, chciałam zrobić taką troszkę niespodziankę, ale już po fakcie zamówienia okazało się, że dostała TULE od Rodziców ((
Na trzecie zadeklarowała mi się koleżanka (niestety tylko ze wspólnych lokalnych spacerów) ale też zdążyła się rozmyślić.

Zamawiając trzy miałam podzielić koszty przesyłki, ale wyszłam na tym dość słabo

Mam nawet fakturę z czeskiego sklepu na 9240CZK (tylko w tym mieli dostępne): 3x2790 czk + czeska poczta 380 czk + oplata paypall 490 czk

Jak ktoś ma konto na paypall to może sprawdzić, że jest to prawie 1500pln (kurs trochę spada).
Do tego opłata za kolejną wysyłkę w Polsce i opłaty pewnego portalu to 30pln za szt.

Tak więc i tak mam w plecy

Dlatego, przepraszam, jak kogoś uraziłam, przepraszam, że złamałam zasady umieszczając tu info, ale nie traktujcie mnie jak naciągaczki.
Raczej jestem mało rozgarniętą, napaloną na KiBi (już mam ), nową forumowiczką

Pozdrawiam