Pokaż wyniki od 1 do 20 z 201

Wątek: Nosidlo Kibi

Mieszany widok

Chusteryczka Awatar Wika
    Miejscowość
    Cieszyn

Domyślnie

Dobra- nasz pierwszy spacer w kibi- wrażenie bsrdzo pozytywne. Po południu synek zasnął na plecach. Można go naprawdę fajnie dopasować i starczy na długo. Jak się będzie spisywał- zobaczymy- na razie jestem b.zadowolona

Inne uzytkowniczki- piszcie recenzje

Hania (02.10.2008)
    Marta(03.12.2009)
    Ludwik (16 10.2013)

Chustopróchno Awatar Paprotka
    Miejscowość
    Rybnik

Domyślnie

Noo, Wika, toś dowaliła, teraz to ja już je muuuuuszę mieć, muszę, muszę, musze! Dopiero na Twoim zdjęciu widać, jaki ten wzór jest ładny! A Mały słooodziak
    Czy Ty masz od petisu, czy innymi kanałami? Zależy mi na czasie, póki mąż się nie rozmyśli
    Francik (06.08.09), Antoniczek (10.04.11) (*23.05.12), Janko (23.01.14), Zeflik (12.09.15)

Zapraszam do galerii TUTAJ na handmade TUTAJ

Chusteryczka Awatar Wika
    Miejscowość
    Cieszyn

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Paprotka Zobacz posta
    Noo, Wika, toś dowaliła, teraz to ja już je muuuuuszę mieć, muszę, muszę, musze! Dopiero na Twoim zdjęciu widać, jaki ten wzór jest ładny! A Mały słooodziak
    Czy Ty masz od petisu, czy innymi kanałami? Zależy mi na czasie, póki mąż się nie rozmyśli
    No wzór bardzo ładny
    ja mam od dziewczyny z Czeskiego Cieszyna, co ma sklep internetowy- w końcu się doczekałam, bo długo to wszystko trwało jakbys chciała jakies szczególy to pisz pw

Hania (02.10.2008)
    Marta(03.12.2009)
    Ludwik (16 10.2013)

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Wika Zobacz posta
    No wzór bardzo ładny
    ja mam od dziewczyny z Czeskiego Cieszyna, co ma sklep internetowy- w końcu się doczekałam, bo długo to wszystko trwało jakbys chciała jakies szczególy to pisz pw
    Witam, jaka była całkowita cena tego nosidła?

Chustonoszka Awatar myolikk
    Miejscowość
    Cieszyn

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Wika Zobacz posta
    Dobra- nasz pierwszy spacer w kibi- wrażenie bsrdzo pozytywne. Po południu synek zasnął na plecach. Można go naprawdę fajnie dopasować i starczy na długo. Jak się będzie spisywał- zobaczymy- na razie jestem b.zadowolona

Inne uzytkowniczki- piszcie recenzje
    Ale ładnie razem wyglądacie Aa nosidło sprawdza Ci się lepiej niż te, które miałaś wcześniej?

Chusteryczka Awatar lati

Domyślnie

Mam i ja
    No póki co za duże dla nas, mimo że plecki fajnie to za szeroki panel dla mojej 4,5 miesięczniaczki rozm 68/74.
    Ogólnie to trza się nad nim namyśleć, co do czego przypiąć bo kombinacji multum. Ja dwóch nie wynalazlam w związku z czym gniotło mnie w kark zapięcie poprzeczne.
    Ma fajne blokady na zapięciach. W ogóle tych regulacji jest milion sto, poniosło ich jak nic .
    Fajnie wykonane i wizualnie ładne.
    O wiele miększe od Tuli.
    Tyle z wrażeń z przymierzania tylko. Nie chciałam małej nosić ze względu na za mocno rozstawione nóżki.

Zdjęcia tylko na szybko i nieostre, z przymierzania.
    .
    F 09.07.2010 i A 19.03.2014

Chustodinozaur Awatar panthera
    Miejscowość
    okolice warszawy, później Gdańsk, Wrocław i znów pod Warszawą. aktualnie Gdynia :)

Domyślnie

A jaka jest najmniejsza mozliwa szerokosc panela u dołu? Bo mam teraz pozyczone bondolino i szerokosc panela jest ok, ale na stałe go nie chce bo mi jakos nie wygodnie w bondo, wole manduce, ale coraz mocniej rozmyslam nad tym kibi, gdyby mialo taki sam panel u dołu jako bondolino to bym wzięła.
    Damian 07.01.2005
    Maciek 07.09.2009
    Tomek 17.04.2014

J15.01.2013 [']

1% Maciek
    https://subkonta.jim.org/nasze-dzieci/profil?id=778572

uwaga: znikam na weekendy: odwyk i czas dla rodziny

Chusteryczka Awatar Wika
    Miejscowość
    Cieszyn

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez panthera Zobacz posta
    A jaka jest najmniejsza mozliwa szerokosc panela u dołu? Bo mam teraz pozyczone bondolino i szerokosc panela jest ok, ale na stałe go nie chce bo mi jakos nie wygodnie w bondo, wole manduce, ale coraz mocniej rozmyslam nad tym kibi, gdyby mialo taki sam panel u dołu jako bondolino to bym wzięła.
    w poście 11 są podane wymiary ze strony Kibi

Hania (02.10.2008)
    Marta(03.12.2009)
    Ludwik (16 10.2013)

Chustoholiczka

Domyślnie

Co by nie mowić, wzór w te lisTki jest swietny!!!!

yena
    Guest

Domyślnie

Ladne te Wasze Kibi, dziewczyny!
    Tez sie nad nim zastanawiam, tylko musze doczytac czy ono pasuje pasuje nosicielom o roznych wymiarach, zebysmy w koncu mieli z M takie, w ktorym obojgu jest nam wygodnie.

Uprawnienia umieszczania postów