Fajne a wiecie jakie ma parametry, chodzi i o minimalny i maksymalny rozstaw panela zarówno w poziomie jak i w pionie.
Ciekawy patent z tymi napami przy nóżkach.
Fajne a wiecie jakie ma parametry, chodzi i o minimalny i maksymalny rozstaw panela zarówno w poziomie jak i w pionie.
Ciekawy patent z tymi napami przy nóżkach.
Fistaszek jest z nami od lutego 2011
Bardzo fajne. Szkoda,że nie ma strony po angielsku,po czesku to ja nic nie rozumiem :/
Ania, mama Zosi ('09) i Zuzi ('11)
Dziewczyny, ja po czesku umiem, mogę wam przetłumaczyć, tylko napiszcie, co konkretnie chciałybyście wiedzieć. Nosidło ma w Czechach bardzo dobre recenzje. Widziałam je dwa razy w Brnie (to chyba czeska Mekka chustorodziców) i wyglądało bardzo fajnie. Rozmawiałam jakiś czas temu z panią z ekosklepu, według niej nosidło dla ciut większego dziecka, od trzeciego, czwartego miesiąca.
Waga nosidła -- 745 g
Waga całego opakowania wraz z instrukcją -- 945 g
Minimalny obwód w pasie / maksymalny obwód w pasie -- 56 cm / 135 cm
Szerokość panela minimalna / maksymalna -- 31 cm / 51 cm
Wysokość panela minimalna /maksymalna -- ok. 32cm (w zależności od tego, czy w środku znajduje się podpórka głowy) / 52 cm
Nosidło przeznaczone dla dzieci od 4 miesięcy do 3 lat.
Maksymalne obciążenie podczas testów 20 kg.
Mam nadzieję, że trochę pomogłam![]()
http://www.kibi.cz/jak-nositko-roste/ Po kliknięciu na zdjęcia otworzy się animacja pokazująca regulację nosidła.
Czy można wklejać linki do zdjęć na innym forum? Jeżeli tak, to wklejam http://www.nosenideti.cz/foto.php?vo...lin%5B%5D=1994. Jeżeli nie, to proszę o usunięcie.
Razem z Ananke widzialam nosidlo w akcji i jestes pod wrazeniem. Ja bym sie chyba odwazyla wsadzic niesiedzace dziecko bo NAPRAWDE otula idealnie!! Fantastyczne rozwiazania dopasowywania do rosnacego dziecka. Wiele roznych nap, guziczkow itp. Szkoda,ze tak malo wzorow ale to juz sprawa poboczna. Super nosidlo naprawde. Gdybym nie miala Tuli to bym byla mocno zainteresowana bo cenowo sie rowniez bardzo oplaca zwazywaszy na fakt,ze sluzy tak dlugo.
czy można kupić to nosidło w naszym kraju, najlepiej jakiś sklep online ?