Strona 8 z 8 PierwszyPierwszy 12345678
Pokaż wyniki od 141 do 160 z 201

Wątek: Nosidlo Kibi

Mieszany widok

Chustofanka
    Miejscowość
    Śląsk

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez petisu Zobacz posta
    Piszę po raz trzeci i bardzo proszę, żebyście przeczytały: zaproponowałam zwrot pieniędzy!!!!!
    W takim razie po twojej stronie zawsze było wszystko ok. Isolt zaś wolała naprawę ale skoro nie jest możliwa naprawa u producenta a naprawa przez osoby trzecie mogłaby stworzyć ew. zagrożenie podczas noszenia to w sumie jedyne co może zrobić teraz Isolt to przystać na propozycję petisu albo naprawić towar na swoją odpowiedzialność przysłanym karabińczykiem.

Chustodinozaur Awatar franada
    Miejscowość
    BB

Domyślnie

Isolt, to weź zwrot pieniędzy i kup inne nosidło.
    "Szczęście dla ludzkości, że nie możemy zmusić dzieci, by ulegały wpływom wychowawczym i dydaktycznym zamachom na ich zdrowy rozum i zdrową ludzką wolę." J. Korczak

Chustoguru Awatar petisu
    Miejscowość
    Zielona Góra

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Wifee Zobacz posta
    W takim razie po twojej stronie zawsze było wszystko ok. Isolt zaś wolała naprawę ale skoro nie jest możliwa naprawa u producenta a naprawa przez osoby trzecie mogłaby stworzyć ew. zagrożenie podczas noszenia to w sumie jedyne co może zrobić teraz Isolt to przystać na propozycję petisu albo naprawić towar na swoją odpowiedzialność przysłanym karabińczykiem.
    Napisali, że się odezwą, niestety trwa to długo i nie mam pewności co z tego wyniknie.
    www.gugu-gaga.pl chusty Didymos i nosidła KiBi
    gugu-gaga.pl na Facebooku

Łucja 23.03.06.&Milana 10.06.09.&Marshall 11.03.14.

Chustofanka
    Miejscowość
    Śląsk

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez petisu Zobacz posta
    Napisali, że się odezwą, niestety trwa to długo i nie mam pewności co z tego wyniknie.
    Tak. Najbardziej mi Ciebie szkoda. Bo to przecież nie Twoja wina jest. Miejmy nadzieję, że się to rozwiąże

Chustoguru Awatar AlicjaR
    Miejscowość
    Żywiec

Domyślnie

Petisu, ja rozumiem Twoje rozgoryczenie, bo od lat prowadzę działalność handlową i też nie raz borykałam się z brakiem wsparcia producentów w sprawach reklamacyjnych. No cóż, tak już jest, że ciężar i koszt często spada na sprzedawcę, trzeba niestety mieć to wliczone w koszty działalności. Na pewno się z Isolt dogadacie, jeśli nic się nie uda załatwić u producenta, to niestety świadczy tylko na jego niekorzyść.

Uprawnienia umieszczania postów