Dziewczyny, na stronie producenta jest informacja o dostawie nosideł na jutro. Będę zamawiać u tej kobiety. Jak ktoś chętny prosze o pw
Dobra- nasz pierwszy spacer w kibi- wrażenie bsrdzo pozytywne. Po południu synek zasnął na plecach. Można go naprawdę fajnie dopasować i starczy na długo. Jak się będzie spisywał- zobaczymy- na razie jestem b.zadowolona
Inne uzytkowniczki- piszcie recenzje![]()
Noo, Wika, toś dowaliła, teraz to ja już je muuuuuszę mieć, muszę, muszę, musze! Dopiero na Twoim zdjęciu widać, jaki ten wzór jest ładny! A Mały słooodziak
Czy Ty masz od petisu, czy innymi kanałami? Zależy mi na czasie, póki mąż się nie rozmyśli![]()
Mam i ja
No póki co za duże dla nas, mimo że plecki fajnie to za szeroki panel dla mojej 4,5 miesięczniaczki rozm 68/74.
Ogólnie to trza się nad nim namyśleć, co do czego przypiąć bo kombinacji multum. Ja dwóch nie wynalazlam w związku z czym gniotło mnie w kark zapięcie poprzeczne.
Ma fajne blokady na zapięciach. W ogóle tych regulacji jest milion sto, poniosło ich jak nic.
Fajnie wykonane i wizualnie ładne.
O wiele miększe od Tuli.
Tyle z wrażeń z przymierzania tylko. Nie chciałam małej nosić ze względu na za mocno rozstawione nóżki.
Zdjęcia tylko na szybko i nieostre, z przymierzania.
.
![]()
F 09.07.2010 i A 19.03.2014
A jaka jest najmniejsza mozliwa szerokosc panela u dołu? Bo mam teraz pozyczone bondolino i szerokosc panela jest ok, ale na stałe go nie chce bo mi jakos nie wygodnie w bondo, wole manduce, ale coraz mocniej rozmyslam nad tym kibi, gdyby mialo taki sam panel u dołu jako bondolino to bym wzięła.
Damian 07.01.2005
Maciek 07.09.2009
Tomek 17.04.2014
Jaś 15.01.2013 [']
1% Maciek
https://subkonta.jim.org/nasze-dzieci/profil?id=778572
uwaga: znikam na weekendy: odwyk i czas dla rodziny
ja o wrażeniach koleżanki co nabyła pomarańczowe od petisu:
jest rewelacyjne, dużo regulacji więc można dopasować naprawdę do dziecka i noszącego, jest w 100% usatysfakcjonowana (jej mała jeszcze nie siedzi - 3m) ale opatulona jak w chuście i wygięcie placków możliwe do uzyskania, nic nie uciska....
jednak noworodka nie polecamy tam ładować, poza wiadomymi względami panel skrócony na maxa w szerokości i tak jest za szeroki dla tak małego stworzenia![]()
Ale Kibi jest lepsze od Manducy i Tuli? Bo teraz nie wiem w które nosidło inwestować :/
Michał - 16.03.2014
Ja tuli nie miałam więc nie wiem. Na pewno kibi starczy do końca noszenia, Ludwiczek ma 10 miesięcy, a wszerz jesteśmy dopiero na pierwszej napie (najmniejszej) i sznureczkiem też trochę panel zwezony. Na wysokość też jeszcze sporo przed nami - wsadzilam moją 5- latkę i było ok. Bardzo nam w nim wygodnie, Mały w nim fajnie zasypia.
Właśnie teraz też się nosimy i Lu pomału odpływa![]()