Pokaż wyniki od 1 do 2 z 2

Wątek: Promocje, rabaty, okazje, wyprzedaże pieluszkowe w sklepach on-line i stacjonarnych.

Chustonoszka Awatar froggy80
    Miejscowość
    Warszawa i okolice :)

Talking Promocje, rabaty, okazje, wyprzedaże pieluszkowe w sklepach on-line i stacjonarnych.

Dziewczyny, jest taki wątek? Bo widzę, że można poczytać o okazjach pojawiających się na allegro, ale może utworzyć też wątek o tym na co trafiłyśmy w naszych poszukiwaniach w innych miejscach? Oczywiście bez kryptoreklamy

Chustofanka

Domyślnie

Ja właśnie znalazłam świetną ofertę na pieluszki i otulacze Little Lamb.

2 formowanki bambusowe lub bawełniane za 9Ł czyli jedna wychodzi za 22,50zł! NÓWKA SZTUKA! To samo z otulaczami, 2 w cenie jednego (8Ł) czyli jeden tylko 20zł NOWY! Przecież w takim wypadku to się w ogóle nie opłaca kupować używanych!

http://www.littlelambnappies.com/september-clearance

Tylko gdyby nie ta przesyłka... im więcej bierzesz tym droższa a mniej nie opłaca się zamawiać... Zdaje mi się, że kiedyś widziałam gdzieś na forum wątek o zakupach grupowych. To co znalazłam to nie dotyczy pieluszek ale jestem pewna na 99%, że widziałam taki wątek... czy ktoś może podesłać linka jeśli wie o co chodzi? Bo ten szukacz to jakoś mi szuka nie to co trzeba.

Może znalazłby się ktoś chętny do wspólnego zakupu na Little Lamb?

edit: ta promocja kończy się właśnie dziś...
    Ostatnio edytowane przez multimama ; 14-09-2013 o 19:54

Uprawnienia umieszczania postów